CS:GO ve Bitmek Bilmeyen Hileleri v2

Aynen hocam CS:GO topluluk sunucularında hile çok az olacağından eminim lakin dediğim gibi çok sarmıyor beni, ciddiye alamıyorum sunucularda oynadığım zaman.

Tamam çok saol bu tavsiye için.
Eğer rank olayını ciddiye alıyorsan ve sana asıl oyun keyfini o veriyorsa rank sistemine sahip topluluk sunucularına da bakmanı öneririm

Hocam bu güven faktörüne nasıl bakacağız? Bıktım bu hilelerden.

Hocam bu güven faktörüne nasıl bakacağız? Bıktım bu hilelerden.
Bakamazsınız. Sadece lobide başlarken falan arkadaşlarına uyarı gider. "X kişisinin güven faktörü Y kişisinden düşüktür" gibisnden.
Sırf hileden dolayı güzelim oyunu bıraktım, source 2 tam olarak oyuna gelir ve hileler kalkar. Başlamama geri vesile olur.
Çok zor hocam ya. Sözde 2019'da getireceklerdi. Getirmediler. Yok atölyedeki o kadar silahı, haritayı entegre etmek zormuş falan.

Bakamazsınız. Sadece lobide başlarken falan arkadaşlarına uyarı gider. "X kişisinin güven faktörü Y kişisinden düşüktür" gibisnden.

Bakarım.Hocam cididen bana csgoyumu öğreteceksin?

Bunu dediğim için beni linç etmeye çalışan bir arkadaş vardı nerede o çağırın gelsin. Ben 2016-2021 arası aktif olarak CS:GO oynadım, 5 yıl boyunca sürekli aynı hileleri Update edip tekrar getirdiler. Bedava 'ya oynanan H1Z1 ve Valorant hem hileye hem de hileciye anında müdahale ederken CS:GO 'da bazı hile kullananlar ban bile yemiyor. Güven faktörüyle falan alakası da yok, elimde 4 tane 2016'da aldığım hesap var ve hep hile. Source 2 getireceğiz, rank 'a ilaveten oynama saati denk oyuncuları eşleştireceğiz vs. dediler sonra gidip oyuna tavuk skin 'i getirdiler. Eskisinden daha kötü oldu 5 yıllık hesaba yeni hesap geliyor.

Bakarım.Hocam cididen bana csgoyumu öğreteceksin?
Hiç bir yerde Güven Faktörü seviyesini göremezsin.

Hocam Birisiyle girin ve sorun sarı kırmızı bir yazı cıkıyor mu diye.
Ben ne dedim? Benim yazdığımı oku, ondan sonra yazını yaz. Az kaldı sabrım tükeniyor sana. Çok ukalasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…