CS:GO ve CS Source

Mr.Everest

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx6600 i3 12100f 16gb ram
Ekran kartı
GTX 1660 Ti
Anakart
GIGABYTE AORUS B450 Elite
İşlemci
R5 2600
Arkadaşlar garip bir sorunla karşılaşmaya başladım. CS:GO ve CS Source oynarken normalde FPS'im 300 200'ün aşağısına düşmezken aniden 120'lere sabitleniyor ve biraz sonra yükseliyor 120 FPS olmasına rağmen 60Hz monitörle kasıyor gibi gözüküyor. Format virüs taraması driverlar vb her şeyi denedim çözüm bulamadım fakat video kaydı açmak ya da NVIDIA Shadow Play gibi kayıt aletlerini açık tuttuğumda FPS düşmüyor sabit 300'de kalıyor anlayamadım gitti FPS'nin düştüğü anın kaydını atmak isterken keşfettim bunu kayıt alırken hiçbir şekilde FPS düşmüyor. Kafayı yiyeceğim.

Aynısı banada oluyor bu sıralar fps 200-250 iken birden 75e sabitleniyor (75hz monitörüm var).Ekran kartı driver güncel ise,nvidia denetim masasında vsync(düşey senkronizasyon) kapalı ise,cs go da ayarlardan diley eşitleme kapalıysa.Bu sorun hale yaşanıyorsa cs go dan kaynaklıdır,bu sıralar source2 ye çalışıyorlar belki oyunun optimizasyonunda bir sorun oluştu.Diğer oyunlarda böyle bir sorun yoksa endişe etmeye gerek yok.

Sadece CS:GO ve Source'da yaşıyorum umarım çözülür.

Sadece CS:GO ve Source'da yaşıyorum umarım çözülür.
Sadece o oyunlarda yaşıyorsan büyük ihtimal bir sonraki güncellemede düzelir.Alternatif çözüm kaç hz monitörünüz var ise +5 fps koyup fps i sınırlayın.Örneğin 60hz varsayalım,konsolu açıp ilk olara şunu yazın:
fps_max 65 ardından fps_max_menu 65 yazın.

bu şekilde dalgalanma,ekranda yırtılma yaşamazsınız en azından şimdilik.

her oyunu açınca yapmak istemiyorsanız şunu yapın
steamde cs go nun başlatma seçeneklerine +fps_max 65 +fps_max_menu 65 yazın

işinize yaradıysa çözüm olarak seçerseniz sevinirim.

Maalesef o işe yaramıyor çok kez denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…