CS:GO ve CS2 farklı boyutta oyunlar

FPS'e laf atan arkadaşım CS:GO'da 80-100 FPS alıyordu, CS2'de 140'lara kadar çıktı ve bana sadece "hakkını yedim oyunun." dedi

Betada sürümünde olan bir oyun ya da uygulama oyunun sıkıntılarını eksiklerini görmek içindir oyunun FPS sıkıntısı varsa onun için çalışmalar yapacaklardır haritalarının bazı yerlerinde sıkıntı varsa yine düzeltmeler yapılacaktır şimdilik yapılan büyük eleştiriler saçma bir nitelikle değerlendiriyorum ( oyunun FPS sıkıntısı var deyip teknik ekibe bildirenler oyunun içindeki sıkıntıların giderilmesi için yardımcı olan kulanıcılardır bunların yaptığı yorumlar sıkıntı yaratmacak değerdedir.) Naçizane fikrim bu

Artı olarak adamlar oyunu tamamıyla bitirip hiçbir sıkıntı olacağını düşünüyor olsaydılar ilk önce bazı e-spor oyuncuları sonra da beta sürümü olarak yayınlamazlardı direk bütün oyunculara erişim hakkı verirlerdi oyun yapımcıları da bunun farkında oyunda bazı sıkıntıların olacağını

Oyunun optimizasyonuna çok laf yapan gördüm ama ben şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım, yaklaşık %50 FPS kaybı var CS:GO'ya göre ama bu optimizasyondan çok oyunun yeni olmasından dolayı.

İndirmekle indirmemek arasında kaldım.

Rekabetçi ve yoldaş kapalı, onlar açıldığı zaman indirebilirsiniz. Alışma süreci lazım.

Oyun ayarlarına bakmıyorlar, GO'da en yüksek oynuyorum diyerek en yüksekte oynamaya çalışanlar var.

FPS'e laf atan arkadaşım CS:GO'da 80-100 FPS alıyordu, CS2'de 140'lara kadar çıktı ve bana sadece "hakkını yedim oyunun." dedi.

Su bulunan haritalarda render sıkıntısı var, onun dışında çok FPS farkı yatmıyor oyun.

200 FPS alıyorum CS2 de ama 30 FPS gibi hissettiriyor optimizasyonu berbar şu an için umarım düzeltirler.

NVIDIA Reflex ayarı nedeniyle input lag oluyor, RAW input ayarı da olmadığı için goya göre farklı hissettiriyor.

Kesinlikle katılıyorum, CS2 kendini bitirdi diyenler var ama hala oyun 1mln üstü oynatıyor. Eskiden topluluk sunucularında afkfarm yapılıyor ondan dolayı deniliyordu hala aynı bantlarda.

Umarım oyunu ömür boyu iki seçenek halinde sunarlar aksi halde CS benim için bitmiştir bu saatten sonra yenisine alışamam

Bu fpsler bile aşırı iyi aslında. Bu grafik kalitesindeki oyunda bilgisayarımın 300 fps alabilmesi muazzam olay. Eski oyun ile tamamen aynı alıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…