6 638878 Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 22 1 Nisan 2023 #1 Selam. Geçen gün NVIDIA Denetim Masası'ndan Görüntü Ölçeklendirme ayarını açtım, daha sonra CS:GO ve FiveM'de 4:3 yapıp düşük çözünürlüğe aldım fakat yanlar siyah oldu. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
Selam. Geçen gün NVIDIA Denetim Masası'ndan Görüntü Ölçeklendirme ayarını açtım, daha sonra CS:GO ve FiveM'de 4:3 yapıp düşük çözünürlüğe aldım fakat yanlar siyah oldu. Çözümü nedir?
Çözüm Adrastos 1 Nisan 2023 638878 dedi: Hayır masaüstü bilgisayarım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız NVIDIA ise NVIDIA Denetim Masası üzerinden aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz; Tam ekran seçerseniz yanlardaki black bar denilen siyahlıklar gidecektir.
638878 dedi: Hayır masaüstü bilgisayarım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız NVIDIA ise NVIDIA Denetim Masası üzerinden aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz; Tam ekran seçerseniz yanlardaki black bar denilen siyahlıklar gidecektir.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.184 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #2 Merhaba, laptop mı kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS 6 638878 Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 22 1 Nisan 2023 #3 Adrastos dedi: Merhaba, laptop mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır masaüstü bilgisayarım. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Merhaba, laptop mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır masaüstü bilgisayarım.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 1 Nisan 2023 #4 Monitörün çözünürlüğünüde oyunda yaptığınızdan yapın çözülür sorun. Artı 0 Eksi
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.184 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #5 638878 dedi: Hayır masaüstü bilgisayarım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız NVIDIA ise NVIDIA Denetim Masası üzerinden aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz; Tam ekran seçerseniz yanlardaki black bar denilen siyahlıklar gidecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
638878 dedi: Hayır masaüstü bilgisayarım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız NVIDIA ise NVIDIA Denetim Masası üzerinden aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz; Tam ekran seçerseniz yanlardaki black bar denilen siyahlıklar gidecektir.
KS KS 6 638878 Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 22 1 Nisan 2023 #6 Teşekkür ederim. Adrastos dedi: Ekran kartınız NVIDIA ise NVIDIA Denetim Masası üzerinden aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz; Tam ekran seçerseniz yanlardaki Black bar denilen siyahlıklar gidecektir. Genişletmek için tıkla... Şu anda düzeldi tekrardan çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Teşekkür ederim. Adrastos dedi: Ekran kartınız NVIDIA ise NVIDIA Denetim Masası üzerinden aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz; Tam ekran seçerseniz yanlardaki Black bar denilen siyahlıklar gidecektir. Genişletmek için tıkla... Şu anda düzeldi tekrardan çok teşekkür ederim.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.184 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #7 Rica ederim iyi oyunlar. Artı 0 Eksi