legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 8 Mart 2021 #1 CS:GO ve Fortnite yüklerken bu sorunla karşılaştım, oyunun kısayolundan açamıyorum. Kısayol not defteri oluyor.
CS:GO ve Fortnite yüklerken bu sorunla karşılaştım, oyunun kısayolundan açamıyorum. Kısayol not defteri oluyor.
Çözüm legendrewbo 8 Mart 2021 Çözdüm arkadaşlar, birlikte aç deyip internet bağlantısı dedim ve her zaman için dedim. Fortnite da CS:GO da artık kısayoldan açılıyor.
Çözdüm arkadaşlar, birlikte aç deyip internet bağlantısı dedim ve her zaman için dedim. Fortnite da CS:GO da artık kısayoldan açılıyor.
ANGARA MESSI Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 378 Çözümler 2 8 Mart 2021 #2 Sonunu .exe olarak dene. Artı -2 Eksi
Ghost Of Batman Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #3 .exe yap. Artı -2 Eksi
1 108456 Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 803 Çözümler 5 8 Mart 2021 #4 Bilgisayarınızdaki uygulamaların kısayol ayarı bozulmuş olabilir. Oyunun yüklü olduğu; Steam, steamapps, Common dosyasına giderek tekrar masaüstüne kısayol oluşturabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Bilgisayarınızdaki uygulamaların kısayol ayarı bozulmuş olabilir. Oyunun yüklü olduğu; Steam, steamapps, Common dosyasına giderek tekrar masaüstüne kısayol oluşturabilir misiniz?
JonnNorth Picopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 730 Yer USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sniper 8 Mart 2021 #5 ".exe" yaptığında sonuç değişmezse oyunların klasöründen tekrar kısayol ata. Artı 0 Eksi
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 8 Mart 2021 #6 CS:GO' nun kurulu olduğu yere gel. Steam/steamapps/common/Counter-StrikeGlobal Offensive Aşağıda belirttiğim gibi CS:GO' ya sağ tıkla, gönder, masaüstü kısayol oluştur' a tıkla. Tamamdır. Artı 0 Eksi
CS:GO' nun kurulu olduğu yere gel. Steam/steamapps/common/Counter-StrikeGlobal Offensive Aşağıda belirttiğim gibi CS:GO' ya sağ tıkla, gönder, masaüstü kısayol oluştur' a tıkla. Tamamdır.
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 8 Mart 2021 #7 Steam`den yeni bir kısayol oluşturun(dosya konumundan da yapabilirsiniz), bakalım sonuç ne olacak. Ghost Of Batman dedi: .exe yap. Genişletmek için tıkla... ANGARA MESSI dedi: Sonunu .exe olarak dene. Genişletmek için tıkla... Exe olarak değiştirmekle ile ilgisi yok gibi, Steam ve Epic Games gibi platformlar url uzantılı indiriyor. Artı 2 Eksi
Steam`den yeni bir kısayol oluşturun(dosya konumundan da yapabilirsiniz), bakalım sonuç ne olacak. Ghost Of Batman dedi: .exe yap. Genişletmek için tıkla... ANGARA MESSI dedi: Sonunu .exe olarak dene. Genişletmek için tıkla... Exe olarak değiştirmekle ile ilgisi yok gibi, Steam ve Epic Games gibi platformlar url uzantılı indiriyor.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 8 Mart 2021 #8 Oyunun dosya konumundan .exe dosyasını masaüstüne gönderin. Artı 0 Eksi
KS KS legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 8 Mart 2021 #9 Çözdüm arkadaşlar, birlikte aç deyip internet bağlantısı dedim ve her zaman için dedim. Fortnite da CS:GO da artık kısayoldan açılıyor. Artı 2 Eksi Çözüm
Çözdüm arkadaşlar, birlikte aç deyip internet bağlantısı dedim ve her zaman için dedim. Fortnite da CS:GO da artık kısayoldan açılıyor.