CS:GO ve LOL için Switch ve Mekanik Klavye Önerisi

İmkanınız var ise optik mekanik bakın. Rekabetçi oyunlar için en düşük Gecikme süreleri optik mekanik klavyelerde. Piyasada bulabileceğiniz 2 marka var Razer ve Bloody. Bloody 900 serisi ile razer opto mekanik klavyeler birebir aynı tasarım ve teknolojiyi kullanıyorlar. Hangisi cebinize ve zevkinize uygun ise onu tercih edebilirsiniz.

İmkanınız var ise optik mekanik bakın. Rekabetçi oyunlar için en düşük Gecikme süreleri optik mekanik klavyelerde. Piyasada bulabileceğiniz 2 marka var Razer ve Bloody. Bloody 900 serisi ile razer opto mekanik klavyeler birebir aynı tasarım ve teknolojiyi kullanıyorlar. Hangisi cebinize ve zevkinize uygun ise onu tercih edebilirsiniz.
Evet gecikmesi düşük de inanılmaz pahalı.
500 TL bütçeye en iyisi K68 RGB'dir. Hiçbir şekilde pişman olacağınızı sanmıyorum.

Evet gecikmesi düşük de inanılmaz pahalı.
500 TL bütçeye en iyisi K68 RGB'dir. Hiçbir şekilde pişman olacağınızı sanmıyorum.

Ben 380 liraya bloody B870R aldım. Gayet memnunum. 100 milyon ömrü var her tuşun.
Tamam şimdi biraz zamlandı fakat çok pahalı diyemeyiz. Razer huntsman elite sadece gereğinden fazla pahalı. Tek klavyeden bakarak hepsi pahalı diyemeyiz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı