CS:GO ve PUBG için 1100-1400 TL monitör önerisi

baris99988801

Hectopat
Ben boş zamanlarımda CS:GO ve PUBG oynuyorum. Şu anki monitorüm 5MS 60HZ bir monitor. Bunu 144 Hz bir monitöre yükseltmek istiyorum. İnternette biraz araştırma yaptım ve birkaç tane güzel uygun fiyatlı monitör buldum. Bütçem maksimum 1400TL. Bulduğum monitöreler bunlar:
Şu anki güncel oyunları oynamamda performans açısından faydası olacak en iyi monitör hangisidir? Oyunları ultrada oynamıyorum, hep low ayarlarda. Önerilerinizi bekliyorum. Ekran kartım GTX 1070. CS:GO'da 144 FPS yukarısına çıkabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece oyun için BenQ ya da Viewsonic, oyuna ek diğer amaçlar için Samsung tercih edilebilir.

Viewsonic ve benq nun 144hz monitörleri efsanedir 24inc ten aşağı inmemeni tavsiye ederim. Tam performans için display portu kullanman iyi olur.

Anladım. Ancak Samsung C24FG70 için renkleri çok iyi ve görüntü kalitesi çok iyi diyorlar zira VA panel kullanılmış TN yerine. Acaba renk ve görüntü kalitesinin diğerlerinden daha iyi olması oyun performansını etkiler mi? Çünkü Viewsonic ve BenQ için renkleri soluk deniyor. Yani Viewsonic ve BenQ nun oyun performansı açısından Samsung'dan daha iyi yapan özellikler nelerdir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı