CS:GO ve PUBG için sistem önerisi

svkthsyn

Hectopat
Arkadaşlar merhaba;
Eskiden bilgisayar hakkında bayağı bilgim vardı fakat yaklaşık 5 yıldır laptop kullanıyordum çok maliyetli olması ile masaüstü bir bilgisayar kurmaya karar verdim.
Laptop olarak i7 4700HQ, GTX960M, 16 GB RAM olarak kullandığım bilgisayarımı maddi sıkıntılardan dolayı satmak zorunda kaldım.
Sadece oyun oyun oynayacağım yayın vs gibi bir düşüncem yok.
Yeni bir sistem araştırıyorum bütçe olarak net bir şey söylemiyorum çünkü sistemin içime sinmesi gerekiyor ama ilk önce CS GO'da orta ayarlarda 150 FPS'yi en az para ile almam ilk önceliğim.

Ben Intel ve invdia sevdalısı bir adamım fakat okuduklarıma göre AMD çok geliştirmiş kendini.
Şu an aklıma en mantıklı gelen RX580 ile ile Ryzen 5 1400 ve DDR4 3000MHz gibi bir sistem kullanmak mantıklı diyorum. Ama çok para tutuyor.
Yoksa Intel ve ınvıda sisteme dönmem daha mı mantıklı. " Oyun oynayacksan AMD bulaşma " diyorlar. Ama Intel çok pahalı AMD'ye göre. Performans alacaksam neden fazla para vereyim.
yani marka için değil tamamen performans için para vermek istiyorum.
YouTube'da izlediğim videolarda adam 2. el olarak 1400 TL'ye hayvan gibi bir sistem kuruyor. RX 580 besliyor. 400 FPS alabileceini ID'da ediyor.
Bu sebeplerden dolayı karar veremiyorum.

Özet olarak CS:GO'da orta ayarlarda 150 FPS'yi en az TL ile kurabilmek için önerileriniz nelerdir. Gerçekten yardıma ihtiyacım var sistemler çok değişmiş. :)
çevrem biraz geniştir bu nedenle bütün malzemeleri 2.el olarak alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı