Peki bu iki oyuna yakın zamanda zam gelir mi?Pek mantıklı bir iş modeli değil gibi hocam![]()
Bunuda yapıyorum.Idle Master ile para kazanmanız için kart düşen oyunların fazla olması lazım yani genel olarak hesabınızda fazla oyun olması lazım ben 3 sene önce yapmıştım kartları satarak kaç sayfaydı hatıralmıyorum o zaman iyi paraydı 50 60 TL kaldırmıştım.
10 tane item düşürseniz karda oluyorsunuz büyük oranla, tabi oynayarak düşürüyorsunuz. Rust hakkında bilgim yok.CS:GO Prime
Peki bu oyunlara zam gelir mi?10 tane item düşürseniz karda oluyorsunuz büyük oranla, tabi oynayarak düşürüyorsunuz. Rust hakkında bilgim yok.
Gelme olasılığı yüksek. Rust bu ay indirime girecek. Nays kart ile ucuza alabilirsiniz.Peki bu oyunlara zam gelir mi?
Vac banı yok diye biliyorum ama pek kaarlı bı iş değilmiş.CS:GO Prime alıp kart düşürmek en mantıksız ve en tehlikeli hareketlerden biri olur. Kartlar taş çatlasın 5 TL olsun ama hesap ban yerse 250 TL çöpe gitmiş olur. Onun yerine her hafta çarşamba dahil 2 eşyadan biri sağlam çıkarsa diye düşünerekten 3-50 TL arası kazanma ihtimaliniz var.
Çıkan kartlar maksimum bunlar;https://steamcommunity.com/market/s...y_753_item_class[]=tag_item_class_2&appid=753Vac banı yok diye biliyorum ama pek kaarlı bı iş değilmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.