CS:GO ve TF2 kaynak kodları ortaya cıkmış

235863

Kilopat
Yanlış bilgilendirme
CS:GO ve TF2 Source kodları ortaya cıkmış bunun anlamı eğer oynarsınız Source kodlarını ele geciren kişiler sizin bilgisayarınıza ve Steam hesabınıza her şeyi yapabiliyor itemlerinizi silmek gibi veya bilgisayarınıza virüs yüklemek gibi seyler yapabilirler veya bilgisayarınızı kontrol etmek gibi şeyler yapabilirler sakın TF2 ve CS:GO oynamayın.

Eşyaları silmek mi? Bu bilgilerin Steam'in veritabanında tutulduğundan haberin var değil mi? Ayrıca birçok programın açık kaynak kodları paylaşılıyor. Kaynak kodlarının ortaya çıkması bana göre bir açık değil.

Eşyaları silmek mi? Bu bilgilerin Steam'in veritabanında tutulduğundan haberin var değil mi? Ayrıca birçok programın açık kaynak kodları paylaşılıyor. Kaynak kodlarının ortaya çıkması bana göre bir açık değil.

TF2 neredeyse tüm topluluk sunucuları sunucularını kapatıp acıklama yaptı ve şu an internette dolaşan bir olay ve insanları coğunluğu hesabınıza giriş yapabileceklerini söylüyor ve anladıgım kadarıyla sen bu konuda bilgilisin benim anladıgım sey buydu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izlersen sevinirim belki daha iyi anlarsın benim o konuda cok bir bilgim yok.

Hayır, bu zamana kadar bir sürü oyunun/programın açık kaynak kodları ve veritabanı dosyaları ortaya çıktı zaten. Bununla alakalı bir sorun çıktığını görmedim.

Tekrardan dediğim gibi benim bu konuda cok bir bilgim yok sadece insanlarını bunun cok tehlikeli bir olay oldugunu ve yukarıdaki dediklerimin gerceklesecegini soyleyen forumlar ve videolar var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı