L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 10 Ekim 2021 #1 Bir tane program vardı; gökyüzünü ayrı, karakteri ayrı, haritayı da ayrı kayıt alıyordu. O programın adını hatırlayan var mı? Ve Valorant için de işe yarar mı?
Bir tane program vardı; gökyüzünü ayrı, karakteri ayrı, haritayı da ayrı kayıt alıyordu. O programın adını hatırlayan var mı? Ve Valorant için de işe yarar mı?
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #2 Rez. Ben de merak ettim öyle bir program varsa kullanmak isterim. Çok güzel Valorant editler yapılır. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2021
Rez. Ben de merak ettim öyle bir program varsa kullanmak isterim. Çok güzel Valorant editler yapılır.
fahriggvvv Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 52 10 Ekim 2021 #3 Silinen üye dedi: Rez. Ben de merak ettim öyle bir program varsa kullanmak isterim. Çok güzel Valorant editler yapılır. Genişletmek için tıkla... Rez. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2021
Silinen üye dedi: Rez. Ben de merak ettim öyle bir program varsa kullanmak isterim. Çok güzel Valorant editler yapılır. Genişletmek için tıkla... Rez.
xianpw Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 666 10 Ekim 2021 #4 Overwolfun Outplayed uygulamasını kullanıyordum biraz FPS düşüşü haricinde güzel bir uygulama.
Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #5 HLAE, bu videoda 4:17'de açıklıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HLAE, bu videoda 4:17'de açıklıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 10 Ekim 2021 #6 Spooderman dedi: Hlae, bu videoda 4:17'de açıklıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki Vanguard ya da VAC sıkıntısı var mı?
Spooderman dedi: Hlae, bu videoda 4:17'de açıklıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki Vanguard ya da VAC sıkıntısı var mı?
Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #7 LastEmperor dedi: Peki Vanguard ya da VAC sıkıntısı var mı? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum.
LastEmperor dedi: Peki Vanguard ya da VAC sıkıntısı var mı? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum.