CS:GO ve Valorant'ı yüksek ayarda açacak PC önerisi

AkGandalf

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Valorant oynuyorum evde PC konsol yok sırf Valorant için internet kafeye gidiyorum. Bana uygun bir PC önerir misiniz hazır olarak? Sadece Valorant ve CS:GO 2'yi en yüksek ayarlarda yüksek FPS ile oynayayım yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki 4K 60 FPS olur mu çoğu oyunda? Mesela Assassin's Creed Call of Duty Battlefield RDR2 serisi.

Hocamın dediği gibi oynatır fakat ana amacınız Valorant oynamaksa 4K monitör yerine 1080P'ya da 2K, 144, 180, 240 Hz tazeleme hızında bir monitör alınabilir bütçeye göre.

Oynatır. Zorlandığı oyunlarda FSR açarsınız sıkıntı olmaz.
Hocam eyvallah çok sağolun

Hocamın dediği gibi oynatır fakat ana amacınız Valorant oynamaksa 4K monitör yerine 1080P'ya da 2K, 144, 180, 240 Hz tazeleme hızında bir monitör alınabilir bütçeye göre.
Aslında ilk başta öyleydi fakat diğer oyunlarda beni cezbediyor çok kararsız kalıyorum. Malum bilgisayar fiyatları çok pahalı. Ekran kartı işlemci. Oyunları en iyi ayarla oynamak istiyorum fakat bu 50 bin TL'yi aşar herhalde

Geçmez. 2 k 165 Hz monitör alın. Hem yüksek Hz hem 2K. FPS ve hikayeli oyunlar için çok iyi olur.

Ben olsam 2K bir monitör alırdım hocam çünkü hem Valorant gibi oyunlarda 3000TL'lik bilgisayarda oynayandan farkınız olmaz 4K 60 FPS bir monitörde. 2K'da eskimiş ya da 4K ile aşırı fazla farklı bir çözünürlük değil. Şu an önünüze bir görsel koyup sorsalar aradaki farkı fark etmezsiniz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…