Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 708 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #21 Agah Ömer Şahin dedi: Bütün cevaplarına rapor atıyor şu an . Cross fazla büyük olduğu zaman, karşındaki adamın belli kısımlarını göremebiliyorsun fakat insan alıştığı şekilde oynamalı. Genişletmek için tıkla... Komiğime gidiyor kötü bir şeyde söylemedim yani
Agah Ömer Şahin dedi: Bütün cevaplarına rapor atıyor şu an . Cross fazla büyük olduğu zaman, karşındaki adamın belli kısımlarını göremebiliyorsun fakat insan alıştığı şekilde oynamalı. Genişletmek için tıkla... Komiğime gidiyor kötü bir şeyde söylemedim yani
contyinemilucifer Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 483 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #22 Agah Ömer Şahin dedi: Bütün cevaplarına rapor atıyor şuan . Cross fazla büyük olduğu zaman, karşındaki adamın belli kısımlarını göremebiliyorsun fakat insan alıştığı şekilde oynamalı. Genişletmek için tıkla... Cross küçük olduğu zaman adamın kafasını göremiyorsun bana göre Bayadır Xantares'in crossu kullanıyorum. Agah Ömer Şahin dedi: Bana kalırsa 16:9 oynamak çok daha rahat fakat 4:3 oynayan bir sürü kişi var. Genişletmek için tıkla... Adamların vücudu küçülüyor bence daha zor 16:9 leeEVERETT dedi: 16:9 değilde kaçta oynayayım. Genişletmek için tıkla... 4:3 1280x960 idealdir bana göre ve çoğu oyuncu 1280x960 veya 1024x768 de oynar
Agah Ömer Şahin dedi: Bütün cevaplarına rapor atıyor şuan . Cross fazla büyük olduğu zaman, karşındaki adamın belli kısımlarını göremebiliyorsun fakat insan alıştığı şekilde oynamalı. Genişletmek için tıkla... Cross küçük olduğu zaman adamın kafasını göremiyorsun bana göre Bayadır Xantares'in crossu kullanıyorum. Agah Ömer Şahin dedi: Bana kalırsa 16:9 oynamak çok daha rahat fakat 4:3 oynayan bir sürü kişi var. Genişletmek için tıkla... Adamların vücudu küçülüyor bence daha zor 16:9 leeEVERETT dedi: 16:9 değilde kaçta oynayayım. Genişletmek için tıkla... 4:3 1280x960 idealdir bana göre ve çoğu oyuncu 1280x960 veya 1024x768 de oynar
G_JCaesar Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #23 contyinemilucifer dedi: Cross'un küçük olması tamamen saçma bi yaklaşım. OneTap için bile olsa eğer büyük crossa alışıksa atabilir. Genişletmek için tıkla... Ya bu biraz tercih meselesi benimki tavsiye sadece ben mesela hayatta büyük cross ile oynayamam dağa taşa sıkarım
contyinemilucifer dedi: Cross'un küçük olması tamamen saçma bi yaklaşım. OneTap için bile olsa eğer büyük crossa alışıksa atabilir. Genişletmek için tıkla... Ya bu biraz tercih meselesi benimki tavsiye sadece ben mesela hayatta büyük cross ile oynayamam dağa taşa sıkarım
contyinemilucifer Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 483 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #24 leeEVERETT dedi: Cross nasıl küçültülüyor? Genişletmek için tıkla... Atölye haritalarında cross haritaları var oradan istediğini seçebilirsin
leeEVERETT dedi: Cross nasıl küçültülüyor? Genişletmek için tıkla... Atölye haritalarında cross haritaları var oradan istediğini seçebilirsin
Agah Ömer Şahin Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 531 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #25 contyinemilucifer dedi: Cross küçük olduğu zaman adamın kafasını göremiyorsun bana göre Bayadır Xantares'in crossu kullanıyorum. Adamların vücudu küçülüyor bence daha zor 16:9 4:3 1280x960 idealdir bana göre ve çoğu oyuncu 1280x960 veya 1024x768 de oynar Genişletmek için tıkla... L.E.M`e kadar çıktım 16:9 oynayarak. 4:3 deniyim dedim oyun çok bulanık geldiği için oynayamadım. Cross olarak bunu kullanıyorum rahat geliyor. Dediğim gibi alışılan şeyleri kullanmak daha iyi.
contyinemilucifer dedi: Cross küçük olduğu zaman adamın kafasını göremiyorsun bana göre Bayadır Xantares'in crossu kullanıyorum. Adamların vücudu küçülüyor bence daha zor 16:9 4:3 1280x960 idealdir bana göre ve çoğu oyuncu 1280x960 veya 1024x768 de oynar Genişletmek için tıkla... L.E.M`e kadar çıktım 16:9 oynayarak. 4:3 deniyim dedim oyun çok bulanık geldiği için oynayamadım. Cross olarak bunu kullanıyorum rahat geliyor. Dediğim gibi alışılan şeyleri kullanmak daha iyi.
contyinemilucifer Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 483 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #26 Agah Ömer Şahin dedi: L.E.M`e kadar çıktım 16:9 oynayarak. 4:3 deniyim dedim oyun çok bulanık geldiği için oynayamadım. Eki Görüntüle 1478021 Cross olarak bunu kullanıyorum rahat geliyor. Dediğim gibi alışılan şeyleri kullanmak daha iyi. Genişletmek için tıkla... haklısın vallahi nasıl alışırsa öyle devam eder insan
Agah Ömer Şahin dedi: L.E.M`e kadar çıktım 16:9 oynayarak. 4:3 deniyim dedim oyun çok bulanık geldiği için oynayamadım. Eki Görüntüle 1478021 Cross olarak bunu kullanıyorum rahat geliyor. Dediğim gibi alışılan şeyleri kullanmak daha iyi. Genişletmek için tıkla... haklısın vallahi nasıl alışırsa öyle devam eder insan
E EgeGöl Yoctopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 16 6 Eylül 2022 #27 insanların yapmış olduğu aim icin yapılan haritalarda botları vurarak aim kas ölüm maçlarına gir ve sonrasında normal maça gir hergün yapa yapa aimin otomatikmen gelişir ama benden tavsiye online oyun boş iş
insanların yapmış olduğu aim icin yapılan haritalarda botları vurarak aim kas ölüm maçlarına gir ve sonrasında normal maça gir hergün yapa yapa aimin otomatikmen gelişir ama benden tavsiye online oyun boş iş