"CS:GO verilen paranın hakkını vermekte midir?" derken şunu kastetmek istemiştim keyif verirmi sıkarmı anlamında yani aldığımda oyunu 1 hafta oynar bırakırmıyım yoksa bağımlılık yaparmı? Birde sunu sormak istiyorum oyunun oyuncu kitlesi azmı 2012 çıkışlı bir oyun olduğundan soruyorum ve oyuncu kitlesi git gide azalıyormu yoksa artıyormu ?
Not:Oyunu para kazanma amaçlı almayı düşünmüyorum tamamen eğlence
Çok uzun süre CS 1.6 oynadım baya zamanımı harcadım 1.6 ya şuan da CS:GO oynuyorum ve 1.6 ya daha az girmeye başladım. Verdiğin paranın hakkını verecek bir oyun, öyle bir hafta oynayıp sıkılacağını düşünmüyorum. Oyun kitleside az değil düşündüğünün aksine zamanla yükseliyor.
Technopat.net üyeleri,yöneticileri ve moderatörleri olsun hepsi çok iyi insanlar her açtığım konuya mutlaka cevap veren birileri oluyor Technopat.net e daha bugün üye oldum ve çok memnunum
Çıktığı günden 1 ay sonra arkadaşım hediye etmişti. O zamanlar günde 12-13 saat CS 1.6 ve CS:S takılıyordum. CS:GO'yu aldığım gibi bıraktım, hiç sevmemiştim. Ama şu anda 8200+ saatim var.
"CS:GO verilen paranın hakkını vermekte midir?" derken şunu kastetmek istemiştim keyif verirmi sıkarmı anlamında yani aldığımda oyunu 1 hafta oynar bırakırmıyım yoksa bağımlılık yaparmı? Birde sunu sormak istiyorum oyunun oyuncu kitlesi azmı 2012 çıkışlı bir oyun olduğundan soruyorum ve oyuncu kitlesi git gide azalıyormu yoksa artıyormu ?
Not:Oyunu para kazanma amaçlı almayı düşünmüyorum tamamen eğlence