CS:GO Verilen Paranın Hakkını Veriyor Mu?

:::Berkay:::

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
CS:GO verilen paranın hakkını vermekte midir? CS:GO aldığıma pişman olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'dan satın alırsan silahları geliştirip satabilirsin. Benim arkadaşım 240 TL biriktirmişti. Ama senin seçimin.

Steam'dan satın alırsan silahları geliştirip satabilirsin. Benim arkadaşım 240 TL biriktirmişti. Ama senin seçimin.
"CS:GO verilen paranın hakkını vermekte midir?" derken şunu kastetmek istemiştim keyif verirmi sıkarmı anlamında yani aldığımda oyunu 1 hafta oynar bırakırmıyım yoksa bağımlılık yaparmı? Birde sunu sormak istiyorum oyunun oyuncu kitlesi azmı 2012 çıkışlı bir oyun olduğundan soruyorum ve oyuncu kitlesi git gide azalıyormu yoksa artıyormu ?
Not:Oyunu para kazanma amaçlı almayı düşünmüyorum tamamen eğlence

Asla pişman olmazsın. Ve cs şuan multi oyunlarda en ustlerde oyuncu sayisi olarak

Çok uzun süre CS 1.6 oynadım baya zamanımı harcadım 1.6 ya şuan da CS:GO oynuyorum ve 1.6 ya daha az girmeye başladım. Verdiğin paranın hakkını verecek bir oyun, öyle bir hafta oynayıp sıkılacağını düşünmüyorum. Oyun kitleside az değil düşündüğünün aksine zamanla yükseliyor.

650 saatlik oyun sürem var. İlk çıktığı hafta almıştım hala oynuyorum. Saf fpsleri seviyorsanız kolay kolay sıkılmazsınız.

Sıkılacağını düşünmüyorum. Arkadaşlarınla oynarsan eğlencene eğlence katarsın.

Technopat.net üyeleri,yöneticileri ve moderatörleri olsun hepsi çok iyi insanlar her açtığım konuya mutlaka cevap veren birileri oluyor Technopat.net e daha bugün üye oldum ve çok memnunum

Çıktığı günden 1 ay sonra arkadaşım hediye etmişti. O zamanlar günde 12-13 saat CS 1.6 ve CS:S takılıyordum. CS:GO'yu aldığım gibi bıraktım, hiç sevmemiştim. Ama şu anda 8200+ saatim var.

Hatta bazıları ''get a life'' falan diyorlar.

Rusları tanıyınca çok zararin olucak.
Sana tavsiyem kendini cidden geliştirip faceit,esl gibi bir rekabetçi sistemine gir yada ad gibi bir takim bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…