2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 12 Haziran 2022 #1 Merhaba. YouTube üzerinde buna benzer onlarca video var. Bu adamlar grafikleri nasıl bu hale getirebiliyorlar? Normal grafik ayarlarından her şeyi kapatsan bile bu görüntüyü elde edemezsin. Bunun nasıl yapıldığını bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2022
Merhaba. YouTube üzerinde buna benzer onlarca video var. Bu adamlar grafikleri nasıl bu hale getirebiliyorlar? Normal grafik ayarlarından her şeyi kapatsan bile bu görüntüyü elde edemezsin. Bunun nasıl yapıldığını bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.319 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2022 #2 Oyunun dosya ayarları ile oynuyorlar. Daha minmal grafik dokularını entegre ediyorlar.
bertony Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.144 Çözümler 6 12 Haziran 2022 #3 Hocam atölyeden sırf bu fpsleri görebilmek için atölye haritasını açıyorlar Videoya baktımda zaten ping 0 gözüküyor dediğim gibi ..d anılDLL dedi: Oyunun dosya ayarları ile oynuyorlar. Daha minmal grafik dokularını entegre ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Böyle atölye haritaları var hocam gmod ile sizde CS:GO haritaları tasarlayabilirsiniz.
Hocam atölyeden sırf bu fpsleri görebilmek için atölye haritasını açıyorlar Videoya baktımda zaten ping 0 gözüküyor dediğim gibi ..d anılDLL dedi: Oyunun dosya ayarları ile oynuyorlar. Daha minmal grafik dokularını entegre ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Böyle atölye haritaları var hocam gmod ile sizde CS:GO haritaları tasarlayabilirsiniz.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #4 Oyun Valorant oluyor.
2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 12 Haziran 2022 #5 AloneMEN dedi: Oyun Valorant oluyor. Genişletmek için tıkla... Valla grafikleri böyle yapabilsek 40 kill'im var.
AloneMEN dedi: Oyun Valorant oluyor. Genişletmek için tıkla... Valla grafikleri böyle yapabilsek 40 kill'im var.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #6 Rodinia dedi: Valla grafikleri böyle yapabilsek 40 kill'im var. Genişletmek için tıkla... Dürbün gözükmüyor.
Rodinia dedi: Valla grafikleri böyle yapabilsek 40 kill'im var. Genişletmek için tıkla... Dürbün gözükmüyor.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.319 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2022 #7 bertony dedi: Hocam atölyeden sırf bu FPS'leri görebilmek için atölye haritasını açıyorlar Videoya baktımda zaten ping 0 gözüküyor dediğim gibi. D Böyle atölye haritaları var hocam gmod ile sizde CS:GO haritaları tasarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle de olabilir hocam. Eski laptopumda özellikleri çok kötüydü. Bende oyun dosyalarını değiştirip bu şekilde oynuyordum, atölyede olabilir.
bertony dedi: Hocam atölyeden sırf bu FPS'leri görebilmek için atölye haritasını açıyorlar Videoya baktımda zaten ping 0 gözüküyor dediğim gibi. D Böyle atölye haritaları var hocam gmod ile sizde CS:GO haritaları tasarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle de olabilir hocam. Eski laptopumda özellikleri çok kötüydü. Bende oyun dosyalarını değiştirip bu şekilde oynuyordum, atölyede olabilir.
bertony Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.144 Çözümler 6 12 Haziran 2022 #8 anılDLL dedi: Öyle de olabilir hocam. Eski laptopumda özellikleri çok kötüydü. Bende oyun dosyalarını değiştirip bu şekilde oynuyordum, atölyede olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını değiştirip nasıl bu şekilde oynayabildiniz? Bende deneyim.
anılDLL dedi: Öyle de olabilir hocam. Eski laptopumda özellikleri çok kötüydü. Bende oyun dosyalarını değiştirip bu şekilde oynuyordum, atölyede olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını değiştirip nasıl bu şekilde oynayabildiniz? Bende deneyim.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.319 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2022 #9 bertony dedi: Oyun dosyalarını değiştirip nasıl bu şekilde oynayabildiniz? Bende deneyim. Genişletmek için tıkla... 2017'de yapmıştım hatırlamıyorum ama videosu duruyorsa atayım hocam.
bertony dedi: Oyun dosyalarını değiştirip nasıl bu şekilde oynayabildiniz? Bende deneyim. Genişletmek için tıkla... 2017'de yapmıştım hatırlamıyorum ama videosu duruyorsa atayım hocam.