icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 29 Mayıs 2021 #1 CS:GO gibi oyun videolarını bilgisayar üzerinden Instagram uygulamasında nasıl paylaşabilirim?
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2021 #2 Maç geçmişi>İndir>Kes (veya ekran kaydı al>İnstagram Web>Paylaş.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 29 Mayıs 2021 #3 EKAloji dedi: Maç geçmişi>İndir>Kes (veya ekran kaydı al>İnstagram Web>Paylaş. Genişletmek için tıkla... Instagram web de paylaşma yerini bulamadım. Nerede?
EKAloji dedi: Maç geçmişi>İndir>Kes (veya ekran kaydı al>İnstagram Web>Paylaş. Genişletmek için tıkla... Instagram web de paylaşma yerini bulamadım. Nerede?
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2021 #4 icasilverballers dedi: Instagram web de paylaşma yerini bulamadım. Nerede? Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile gelecekti en son, gelmedi ise öğeyi denetle ile tarayıcınızı mobil cihaz gibi tanıtıp paylaşabilirsiniz.
icasilverballers dedi: Instagram web de paylaşma yerini bulamadım. Nerede? Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile gelecekti en son, gelmedi ise öğeyi denetle ile tarayıcınızı mobil cihaz gibi tanıtıp paylaşabilirsiniz.
pixie0 Centipat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 67 29 Mayıs 2021 #5 EKAloji dedi: Güncelleme ile gelecekti en son, gelmedi ise öğeyi denetle ile tarayıcınızı mobil cihaz gibi tanıtıp paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Veya windows 10 da uygulamasi vardı oradan da paylaşılabilir.
EKAloji dedi: Güncelleme ile gelecekti en son, gelmedi ise öğeyi denetle ile tarayıcınızı mobil cihaz gibi tanıtıp paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Veya windows 10 da uygulamasi vardı oradan da paylaşılabilir.
Cr0wley Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 118 Çözümler 1 29 Mayıs 2021 #6 icasilverballers dedi: Instagram web de paylaşma yerini bulamadım. Nerede? Genişletmek için tıkla... Yok zaten. Facebook İçerik Stüdyosu sitesine gidip üst kısımdan İnstagram logosuna basarak giriş yapıp videolarını bu siteden İnstagram'da paylaşabilirsin. Benim bildiğim tek yol bu.
icasilverballers dedi: Instagram web de paylaşma yerini bulamadım. Nerede? Genişletmek için tıkla... Yok zaten. Facebook İçerik Stüdyosu sitesine gidip üst kısımdan İnstagram logosuna basarak giriş yapıp videolarını bu siteden İnstagram'da paylaşabilirsin. Benim bildiğim tek yol bu.