CS:GO videosundan 4:3 nasıl kaldırılır?

EgeStrqfes

Hectopat
Daha fazla  
Selam, arkadaşlar ben NVIDIA GeForce Experience'nin anında yeniden oynatma özelliğinden CS:GO'da iyi vuruşlarımı kaydediyorum fakat yan taraflar siyah olarak çıkmış hepsinde, ben bunu bilmiyordum. Cidden çok iyi vuruşlar var. Sizce videoda edit vs. yaparken mesela oyundaki çözünürlüğüme alsam videoyu düzeltebilir miyim? Bu sorunu sizce ne yapsam bunu düzeltebilirim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: khd
Edit programında çıktı almak istediğiniz özelliklerde sekans oluşturup oyun videosunu genişleterek istediğiniz gibi çıktı alabilirsiniz.

Eğer maçlarınız çok eski değilse son maçlarım kısmından oyun kaydınızı(demo dosyasını) indirebilirsiniz. Oradan da aynı sahneyi tekrar çekebilirsiniz.

Eğer maçlarınız çok eski değilse son maçlarım kısmından oyun kaydınızı(demo dosyasını) indirebilirsiniz. Oradan da aynı sahneyi tekrar çekebilirsiniz.
Yani orada altta üstte çok fazla şey gözüküyor. Direkt oyunun görüntüsü çok daha hoş.

Edit programında çıktı almak istediğiniz özelliklerde sekans oluşturup oyun videosunu genişleterek istediğiniz gibi çıktı alabilirsiniz.

Tam olarak nasıl yapacağız? Anlayamadım yani.

Kullandığınız edit programında çekmiş olduğunuz videoları yanlardan uzatarak kullanabilirsiniz.

Kullandığınız edit programında çekmiş olduğunuz videoları yanlardan uzatarak kullanabilirsiniz.

Yana doğru çekiyorum fakat, hani üstlere falan sıçradı projeyi 1920x1080 açtım ama böyle oldu yani. Yanlara doğru çektim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…