Çözüldü CS:GO "Visual C++ 2019 Runtime" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

nleys

Yoctopat
Daha fazla  
Selam, ben CS:GO açarken bir hatayla karşılaşıyorum.

Hocam oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? İndirdiğiniz dosyayı yükleseniz bile oyuna girerken yine aynı hatayı verecek. CS:GO dosya konumunu açın. İçerisinde directx_installer klasörü olacak. Klasörü silip oyunun dosyalarını doğrulayın.

@Xantern Hocam dediklerinizi yaptım ama doğrulama bitince "158 adet dosya doğrulanmadı tekrar indirilecek" diyor tekrar "directx_installer" dosyasını indiriyor. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Xantern Hocam dediklerinizi yaptım ama doğrulama bitince "158 adet dosya doğrulanmadı tekrar indirilecek" diyor tekrar "directx_installer" dosyasını indiriyor. Ne yapacağım?

İndirecek zaten hocam. Bizim buradaki amacımız içerisinde bozuk dosya varsa diye silip sorunsuz dosyaları indirmek.

@Xantern anladım fakat yine aynı hata veriyor. Ne yapacağım?

O az önce sildiğimiz ve tekrar indirdiğimiz klasöre girin. İçerisinde orta kısımlarda dxsetup.exe olacak. Ona çift tıklayıp kurmayı deneyin.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…