CS:GO vs CS 1.6 silah deneyimim karşılaştırmaları

Gaming5

Zeptopat
Uzun yıllar CS 1.6, 1 aydır CS:GO deneyimim ile bu karşılaştırmaları yapacağım. Sadece 1 aydır CS:GO oynadığıma bakmayın, oyunda bayağı fazla iyi oynuyorum ve çok iyi ses kasıyorum. Hatta bu ses kasma işi CS:GO'da daha fena, karşı adamın şarjör değiştirme sesini bırak, adamın dürbünü açma kapama sesi bile duyuluyor sanırım. Bütün silahlar değil de sadece belli başlı silahlar için yorum yapacağım.

1 - AWP: CS 1.6'da en usta olduğum bu silahta CS:GO'da zorlanıyorum. Dürbünün yürürken saydamlaşması hareketlerimi kısıtlıyor. Yürürken zaten isabetli vuruş yapılmaz bahsettiğim bu değil ama yürürken dürbün açık yürümek konum almak için çok avantajlıydı CS 1.6'da. Ama buna rağmen 1 aydır CS:GO'da en fazla AWP ile adam vurdum. AWP ile tek başıma karşı takıma hücum ederken, şimdilik rekorum 10 kişiden 6'sını almak oldu 5-6 kere. 7.'yi hiç alamadım bu AWP ile hücumumda.

2 - SG 553 ve AUG silahları: Bu silahları CS 1.6'da alış rakamlarını unuttum, CS 1.5'te 4-2 ve 4-4'dü sanırım. CS 1.6'da bu silahları hiç sevmezdim ve Colt, Keleş, Galil varken tercih etmezdim. Ama ilginç biçimde bu silahlar CS:GO'da çok daha kullanışlı ve az sekiyor. Bu silahlarla çatır çatır adam aldığım için sıklıkla tercih ediyorum. Ama CS 1.6'da dediğim gibi neredeyse hiç almazdım

3 - Galil: CS 1.6'da Galil silahında efsaneydim. Keleşten bile daha iyi kullanırdım. CS:GO'da maalesef CS 1.6'daki gibi kullanamıyorum. En azından şimdilik durum böyle, daha oynadıkça alışırım umarım. Daha 1 ay oldu yani.
Famas: CS 1.6 ile neredeyse aynı, ara sıra tercih ederim.

4 - M4A1-S: Bu silahı susturucusuz tercih etmiyorum. Ama susturuculu bir efsane, CS 1.6 gibi oynamaya devam bununla.
AK-47: Maalesef bunda da aynı Galil silahı gibi CS 1.6'daki performansımı veremedim şimdiye kadar.

5 - SSG 08: Bu silah CS 1.6'daki Scout silahı galiba, bazıları ördek silahı diyordu galiba. CS 1.6'da da sevmezdim, burada da hiç sevmedim. Bunu alacağıma Deagle, Tec-9 tabancalarınla oynamayı tercih ederim.

6 - Deagle: Çok etkili olmasına rağmen kullanması CS 1.6'ya göre daha zor, biraz fazla sekiyor bu geri tepme olayı mı ne diyorlar öyle işte. Yine de sıklıkla tercih ederim.
Tec-9: Çok manyak bir silah, bir de benim mouse iyi ve taramalı tüfek gibi kullanıyorum bu ucuz efsane silahı

7 - Pompalılar: XM1014 haricinde diğerleri kötü, XM1014 ise CS 1.6'dan bile daha iyi.

8 - Hafif makineliler: Şimdiye kadar çok tercih etmediğim için fazla yorum yapamayacağım ama MP5 falan CS 1.6'da daha iyiydi.

9 - SCAR-20: Çok pahalı silah, iyi bir silah ama AWP varken şimdiye kadar fazla almadım. Bir de bu silah oynadığım CS 1.6 serverlarında yasaklıydı o yüzden hiç fazla kullanamadım zaten

10 - 5-1: CS 1.6'da 100 mermili bu ağır silahı CS:GO'da çok az aldım ama sevemedim, aşırı fazla sekiyor mermiler.

Hocam güzel inceleme olmuş ama CS2 çıkıyor daha yeni mi CS:GO geçtiniz

Hocam güzel inceleme olmuş ama CS2 çıkıyor daha yeni mi CS:GO geçtiniz
CS:GO'nun bu kadar güzel olduğunu düşünmediğim için hiç oynamak istemedim şimdiye kadar, pişman oldum geç başladığıma ama yapacak bir şey yok

Ama CS 1.6'da çok iyi olduğum için burada da kısa zamanda oyunda üst ranklara karşı skor olarak üstünlüğü elde ettim çoğunlukla Ama çok az rekabetçi girdim, rekabetçi tecrübem az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…