W Withoutac1 Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 14 Eylül 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı Dahili İşlemci İntel Core-i7 PC kötü değil ama ısınma sorunu var. Hangisi daha az yorar sistemi?
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.840 Çözümler 37 Yer 東京 14 Eylül 2023 #2 Withoutac1 dedi: PC kötü değil ama ısınma sorunu var. Hangisi daha az yorar sistemi? Genişletmek için tıkla... LoL en az yoranı ama en fazla sinir olacağınız oyun.
Withoutac1 dedi: PC kötü değil ama ısınma sorunu var. Hangisi daha az yorar sistemi? Genişletmek için tıkla... LoL en az yoranı ama en fazla sinir olacağınız oyun.
W Withoutac1 Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 14 Eylül 2023 #3 arasmaras dedi: LoL en az yoranı ama en fazla sinir olacağınız oyun. Genişletmek için tıkla... Doğrudur.Mlbb oynuyordum ya telefondan bağışıklığım var sayılır
arasmaras dedi: LoL en az yoranı ama en fazla sinir olacağınız oyun. Genişletmek için tıkla... Doğrudur.Mlbb oynuyordum ya telefondan bağışıklığım var sayılır
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.840 Çözümler 37 Yer 東京 14 Eylül 2023 #4 Withoutac1 dedi: Doğrudur. MLBB oynuyordum ya telefondan bağışıklığım var sayılır Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman LoL oynayabilirsiniz en az yoran loldur.
Withoutac1 dedi: Doğrudur. MLBB oynuyordum ya telefondan bağışıklığım var sayılır Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman LoL oynayabilirsiniz en az yoran loldur.