CS:GO vs Valorant

Kişiden kişiye göre değişir. Ben kafama bazuka atılmasını , karşımdaki adamın ölümsüz olmasını ve lowladığım adamın canının fullenmesini sevmediğimden CS:GO.

CS'deki hilelere katlanırım da Valorant'taki yeni doğmuş enayilere katlanamam.
Tam bir fanboy yorumu.
İki oyun da sıkıcı. Bunca zaman hamal gibi oynardım artık gözümdeki at nal'larını çıkardım. Berbat oyunlarmış.

Üstelik skinler ile sizi içerisine çekip tamamen para avcısı oyunlar.
Peki hangi oyunu oynuyorsunuz şu an?
Hocam çok mu zor bu oyun?

Benim için önemli değildir ancak başka oyuncular için önemli olduğu için yazdım dedim yani okuyan bir kişi burda vuruş hissi hakkında bilgilenebilir . Ayrıca Valorant optimizasyonu çöp demişsiniz de yani afedersin de ? Valorant CS:GO yu açamayan PC' lerde bile stabil şekilde çalışıyor.

Şaka değil mi? Hani ona göre gülcemde. Sistemim profilimde var anca 200FPS alabiliyorum. CPU kullanımı fazla. Arkadaki Vanguard'ı hesaba bile katmadım. CS de öyle mi? 450-500 arası stabil. Valorant oynarken dikey senkornizasyon açmassan direk ekran kayması oluşuyor. Rüyalar alemindesin herhalde hey hey!

Hocam fps testlerine bakabilirsiniz ancak benim çok kötü bir sistemim vardı. CS de 20fps lerdeyken Valorant'ta 40 fps çoğunlukla stabildi. Ama test videosu isterseniz de bunu atabilirim.(Çok fazla vaktim yoktu videoda bir hata çıkarsa kusura bakmayın lütfen )

Bende atarım ne var ondan kolayı tamam fanboysunuz daha da aşağılamayın kendinizi daha da yoruk yazmazsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…