E exe.exe Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 45 Yer Türkiye/Adana 27 Temmuz 2021 #101 Zinederon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Valorant'in yerini tutamaz. Genişletmek için tıkla... CS oynadınız mı? Valorant'ta aim bile yok.
Zinederon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Valorant'in yerini tutamaz. Genişletmek için tıkla... CS oynadınız mı? Valorant'ta aim bile yok.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #102 exe.exe dedi: CS oynadınız mı? Valorant'ta aim bile yok. Genişletmek için tıkla... Evet 21 saatim var. Ve acaba siz valorant oynadınız mı aim bile yok falan diyorsunuz.
exe.exe dedi: CS oynadınız mı? Valorant'ta aim bile yok. Genişletmek için tıkla... Evet 21 saatim var. Ve acaba siz valorant oynadınız mı aim bile yok falan diyorsunuz.
E exe.exe Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 45 Yer Türkiye/Adana 27 Temmuz 2021 #103 Zinederon dedi: Evet 21 saatim var. Ve acaba siz valorant oynadınız mı aim bile yok falan diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Oynadım. 70 saatim var.
Zinederon dedi: Evet 21 saatim var. Ve acaba siz valorant oynadınız mı aim bile yok falan diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Oynadım. 70 saatim var.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 27 Temmuz 2021 #104 Zinederon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Valorant İn yerini tutamaz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al sana fragmovie. Zinederon dedi: Evet 21 saatim var. Ve acaba siz valorant oynadınız mı aim bile yok falan diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirmişsin hocam 21 saat mi, ciddi olamazsın.
Zinederon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Valorant İn yerini tutamaz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al sana fragmovie. Zinederon dedi: Evet 21 saatim var. Ve acaba siz valorant oynadınız mı aim bile yok falan diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirmişsin hocam 21 saat mi, ciddi olamazsın.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #105 exe.exe dedi: Oynadım. 70 saatim var. Genişletmek için tıkla... aabcc dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al sana fragmovie. Oyunu bitirmişsin hocam 21 saat mi, ciddi olamazsın. Genişletmek için tıkla... Çok oynadım anlamında değil oyunun naıl olduğunu bilecek kadar oynadım anlamında. Amacım CS yi kötülemek değil, ayrıca attığın fragmovie iyiymiş.
exe.exe dedi: Oynadım. 70 saatim var. Genişletmek için tıkla... aabcc dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al sana fragmovie. Oyunu bitirmişsin hocam 21 saat mi, ciddi olamazsın. Genişletmek için tıkla... Çok oynadım anlamında değil oyunun naıl olduğunu bilecek kadar oynadım anlamında. Amacım CS yi kötülemek değil, ayrıca attığın fragmovie iyiymiş.
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #106 Zinederon dedi: Çok oynadım anlamında değil oyunun naıl olduğunu bilecek kadar oynadım anlamında. Amacım CS'yi kötülemek değil, ayrıca attığın fragmovie iyiymiş. Genişletmek için tıkla... 70-20 saatte n mi? Ciddi misin minimum 250 saat.
Zinederon dedi: Çok oynadım anlamında değil oyunun naıl olduğunu bilecek kadar oynadım anlamında. Amacım CS'yi kötülemek değil, ayrıca attığın fragmovie iyiymiş. Genişletmek için tıkla... 70-20 saatte n mi? Ciddi misin minimum 250 saat.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #107 Sinan Engin v1 dedi: 70-20 saatte n mi? Ciddi misin minimum 250 saat. Genişletmek için tıkla... Bir gün sizde valorant oynayacaksınız ve o zaman konu açıp sizi etiketleyeceğim.
Sinan Engin v1 dedi: 70-20 saatte n mi? Ciddi misin minimum 250 saat. Genişletmek için tıkla... Bir gün sizde valorant oynayacaksınız ve o zaman konu açıp sizi etiketleyeceğim.
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #108 Zinederon dedi: Bir gün sizde valorant oynayacaksınız ve o zaman konu açıp sizi etiketleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Oynuyorum zaten ama fazla değil haftada 4-5saat anca o da arkadaşlarımla gold2yim.
Zinederon dedi: Bir gün sizde valorant oynayacaksınız ve o zaman konu açıp sizi etiketleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Oynuyorum zaten ama fazla değil haftada 4-5saat anca o da arkadaşlarımla gold2yim.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 27 Temmuz 2021 #109 Zinederon dedi: Bir gün siz de valorant oynayacaksınız ve o zaman konu açıp sizi etiketleyeceğim. Genişletmek için tıkla... 1500 saat CS'm var, 400 saatten fazla Valorant'ım var. CS yerine Valorant oynamak için bir sebep yok benim için.
Zinederon dedi: Bir gün siz de valorant oynayacaksınız ve o zaman konu açıp sizi etiketleyeceğim. Genişletmek için tıkla... 1500 saat CS'm var, 400 saatten fazla Valorant'ım var. CS yerine Valorant oynamak için bir sebep yok benim için.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #110 Sinan Engin v1 dedi: Oynuyorum zaten ama fazla değil haftada 4-5saat anca o da arkadaşlarımla gold2yim. Genişletmek için tıkla... aabcc dedi: 1500 saat CS'm var, 400 saatten fazla Valorant'ım var. CS yerine Valorant oynamak için bir sebep yok benim için. Genişletmek için tıkla... Bende ayda 1-2 kere CS oynuyorum dediğim gibi amacım kötüleme değil.
Sinan Engin v1 dedi: Oynuyorum zaten ama fazla değil haftada 4-5saat anca o da arkadaşlarımla gold2yim. Genişletmek için tıkla... aabcc dedi: 1500 saat CS'm var, 400 saatten fazla Valorant'ım var. CS yerine Valorant oynamak için bir sebep yok benim için. Genişletmek için tıkla... Bende ayda 1-2 kere CS oynuyorum dediğim gibi amacım kötüleme değil.