CS:GO vs Zula

Arkadaşlar benim gibi kolsuzlar "para yatırayım da adam kesip stres atayım" mantığıyla zula oynayabiliyor. P2W oyun olduğu için strese girmiyorsunuz çok. Gerçi iyice paran yoksa sil oyunu mantığına döndü ama neyse.

Karşılaştırma galibi tabii ki CS:GO. Zula'nın her konuda CS:GO'dan -esinlendiğini- görmemek için sponsorluk almak falan lazım herhalde.

Biri P2W biri hileciler kazanı şimdi ikisi de aynı denebilir Zula'da parayla silah güçlendirme var CS:GO'da wall hack aimbot trigger bence aynı şey ikisi de.

Zula çok kurnaz bir oyun CS:GO çakması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle CS:GO ya hile var diye laf söyleyenlere pek bir şey demek istemiyorum. benim karşıma en son hile yaklaşık 20-25 maç önce gelmişti. Yani böyle tam bu adam hile denilecek kadar belli eden kişiydi. Oyunda fazla hile yok, varsa da neden benim karşıma gelmiyor. Zula zaten çöp. Adamlar COD:MW 2 ve CS:GO haritasını birleştirmişler Favela diye oyuna sürmüşler. Vay be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…