CS:GO Warzone indirmek sıkıntı olur mu?

Hocam tam ban yemelik gibi duruyor. Kimileri oyun dosyalarına etki etmezse bir şey olmaz diyor fakat arkadaşım 3. parti makro yazılımdan ban yedi. Bundan da yemeniz olası. Ayrıca hiç duymadım bu oyunu. Virüslü olma ihtimali yüksek.

Topluluk sunucusunda skinli oynanabilir mi hocam? Ve topluluk sunucusu adresi nedir?

Topluluk sunucusunda skinli oynanabilir mi hocam? Ve topluluk sunucusu adresi nedir?

Hocam bir çok sunucuda oynayabilirsiniz. Komutla istediğiniz skini, bıçağı, eldiveni alabilirsiniz.

Aşağıdaki siteden ''!ws'' komutuyla aratarak Türkiye veya farklı bir yerin sunucusunda skinli bir şekilde oynayabilirsiniz. Hangi oyun modunu istiyorsanız o sunucuya girin. Retake, ölüm maçı, awp modu, basit eğlence gibi bir sürü mod var. Zevkinize göre seçebilirsiniz.

Hocam yıllardır oynuyorum hiçbir şekilde sıkıntısını görmedim ayrıca arkadaşın belirttiği oyun dosyalarına etki etme konusunda da açıklama yapayım oyun farklı bir lokasyona kurulduğu ve resmi olarak maç aratamadığınız için hiçbir şekilde ban yeme riskiniz yok, sanırsam botlarla ölüm maçı falan yapıyorsunuz.

Hocam yıllardır oynuyorum hiçbir şekilde sıkıntısını görmedim ayrıca arkadaşın belirttiği oyun dosyalarına etki etme konusunda da açıklama yapayım oyun farklı bir lokasyona kurulduğu ve resmi olarak maç aratamadığınız için hiçbir şekilde ban yeme riskiniz yok, sanırsam botlarla ölüm maçı falan yapıyorsunuz.
cs2 optmiizasyon rezalet, cs1 warzone halen serverları aktif mi? cs 1 oynamak daha mantıklı performansı çok daha iyi olduğu için. serverlar açıksa indireyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı