groussenqedi Kilopat Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2017 #1 Öncelikle merhabalar, CS:GO envanter dizme videoları yapmak istiyorum ancak bütün videolardaki envanterlere sahip değilim. Bu nedenle Warzone kullanarak envanter dizme videosu çekmek istiyorum. Ban sebebi midir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2017
Öncelikle merhabalar, CS:GO envanter dizme videoları yapmak istiyorum ancak bütün videolardaki envanterlere sahip değilim. Bu nedenle Warzone kullanarak envanter dizme videosu çekmek istiyorum. Ban sebebi midir?
Efe Çepni Kilopat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 259 Çözümler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2017 #2 Zaten oyun orjinal değil herhangi bir ban sebebi olmaz. Yeter ki gerçek csgo varsa steam kapalı olsun.
Zaten oyun orjinal değil herhangi bir ban sebebi olmaz. Yeter ki gerçek csgo varsa steam kapalı olsun.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2017 #3 Hocam ban sebebi değil fakat CS:GO ya da Steam açıkken bu işlemi yaparsan ban yemen olası.
λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #4 İhtimal yüksek uzak durun. Oyunla ilgili harici bir yazılım kullanmak oldukça riskli.