CS:GO Windows 8`de Açar mı ?

ÖmerAltıntas

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben Counter Strike Global Offensive almayı planlıyorum ancak oyunun sistem gereksinimlerinde Windows 7 yazıyor. Ben bu oyunu alsam Windows 8`de açabilir miyim ?

Güncel bir oyundan bahsediyoruz. Üstelik Steam üzerinden alıncak bir oyun ekstra olarak. Zaten Steam'de belirtiliyor. Mesela Fallout 3 oyununa gelin orda yazıyor Windows 7 ve üstü açmaz diye. Açmadığı takdirde yazar. Windows 8 kullanıcısıyım Portal serisi çalışıyor, Counter Strike serisi çalışıyor. Şüpheniz olmasın.

Güncel bir oyundan bahsediyoruz. Üstelik Steam üzerinden alıncak bir oyun ekstra olarak. Zaten Steam'de belirtiliyor. Mesela Fallout 3 oyununa gelin orda yazıyor Windows 7 ve üstü açmaz diye. Açmadığı takdirde yazar. Windows 8 kullanıcısıyım Portal serisi çalışıyor, Counter Strike serisi çalışıyor. Şüpheniz olmasın.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı