RhamC0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Temmuz 2016 #1 Merhaba. CS:GO adlı oyunda bir skin yapmak istedim. Skini photoshopta yaptım. VTF'ye dönüştürdüm. Ama oyuna atınca skin hafif kayık ve dürbün siyah oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Yaptığım skin bu: Oyunda böyle gözüküyor:
Merhaba. CS:GO adlı oyunda bir skin yapmak istedim. Skini photoshopta yaptım. VTF'ye dönüştürdüm. Ama oyuna atınca skin hafif kayık ve dürbün siyah oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Yaptığım skin bu: Oyunda böyle gözüküyor:
Çağatay Özcan Kilopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2016 #2 Bilmiyorum ama resim küçük olduğundan dolayı olabilir.Yanlız süper yapmışsın.Kaça satmayı düşünüyorsun?
Bilmiyorum ama resim küçük olduğundan dolayı olabilir.Yanlız süper yapmışsın.Kaça satmayı düşünüyorsun?
Ahmet Akbulut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 1.118 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2016 #3 Cidden efsane bir skin. Valve buna seçilirse (ki yüksek ihtimal bence seçilir) pembe veya kırmızı çok rahat verir diye düşünüyorum.
Cidden efsane bir skin. Valve buna seçilirse (ki yüksek ihtimal bence seçilir) pembe veya kırmızı çok rahat verir diye düşünüyorum.
RhamC0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Temmuz 2016 #4 Çok teşekkür ederim fakat başka patern ekleyince de dürbün gözükmüyor. Gövdeyi oynatarak hallettim fakat dürbün sıkıntılı. Bilgisi olan bir arkadaş var mıdır? Herhangi bir fikri olan?
Çok teşekkür ederim fakat başka patern ekleyince de dürbün gözükmüyor. Gövdeyi oynatarak hallettim fakat dürbün sıkıntılı. Bilgisi olan bir arkadaş var mıdır? Herhangi bir fikri olan?
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2016 #5 Dürbünün "template"sini ayrı olarak "edit"lemen gerekiyor dostum.
RhamC0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Temmuz 2016 #6 BigSmoke dedi: Dürbünün "template"sini ayrı olarak "edit"lemen gerekiyor dostum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
BigSmoke dedi: Dürbünün "template"sini ayrı olarak "edit"lemen gerekiyor dostum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2016 #7 İşine yarayabilir belki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İşine yarayabilir belki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RhamC0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Eylül 2016 #8 Evet, hala aynı. Dürbün hiç bir şekilde gözükmüyor.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2016 #9 Bro sorununla ilgili pek bir fikrim yok ama AWP'nin en arkasındaki şey ne ? LOL karakteri ve Hyper Beast'in karışımı gibi durmuş.
Bro sorununla ilgili pek bir fikrim yok ama AWP'nin en arkasındaki şey ne ? LOL karakteri ve Hyper Beast'in karışımı gibi durmuş.
RhamC0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Eylül 2016 #10 rico dedi: Bro sorununla ilgili pek bir fikrim yok ama AWP'nin en arkasındaki şey ne ? LOL karakteri ve Hyper Beast'in karışımı gibi durmuş. Genişletmek için tıkla... Kafatası taşıyan bir karga.
rico dedi: Bro sorununla ilgili pek bir fikrim yok ama AWP'nin en arkasındaki şey ne ? LOL karakteri ve Hyper Beast'in karışımı gibi durmuş. Genişletmek için tıkla... Kafatası taşıyan bir karga.