Aerkazs Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 192 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Eğitim Öğretmeni 4 Haziran 2020 #21 Wake up Samurai dedi: Faceit vs. deniyorum sıkıldıkçada o kadar sık CS giren biri değilim Witcher 3 sardım şu aralar arkadaşlar çağırınca giriyorum işte. Genişletmek için tıkla... Ben de sadece sunucularda ölüm maçı atarak adam vurma hevesimi alıyorum hocam rekabetçiymiş falan filan hikaye.
Wake up Samurai dedi: Faceit vs. deniyorum sıkıldıkçada o kadar sık CS giren biri değilim Witcher 3 sardım şu aralar arkadaşlar çağırınca giriyorum işte. Genişletmek için tıkla... Ben de sadece sunucularda ölüm maçı atarak adam vurma hevesimi alıyorum hocam rekabetçiymiş falan filan hikaye.
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 4 Haziran 2020 #22 Aerkazs dedi: Ben de sadece sunucularda ölüm maçı atarak adam vurma hevesimi alıyorum hocam rekabetçiymiş falan falan hikaye. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi bezdiriyor insanı vallahi katılıyorum sana.
Aerkazs dedi: Ben de sadece sunucularda ölüm maçı atarak adam vurma hevesimi alıyorum hocam rekabetçiymiş falan falan hikaye. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi bezdiriyor insanı vallahi katılıyorum sana.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.446 Çözümler 9 4 Haziran 2020 #23 Maçı ileri sardım. 2-3 round izledim çıktım. Çok bariz duvar arkası izleme var.
Aerkazs Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 192 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Eğitim Öğretmeni 4 Haziran 2020 #24 Öyle öyle, beş arkadaş gireceksin arada gırgır şamata yapacaksın çok kendini kasmadan konuşmayı da kapatacaksın karşısı sövüyorsa falan görme.
Öyle öyle, beş arkadaş gireceksin arada gırgır şamata yapacaksın çok kendini kasmadan konuşmayı da kapatacaksın karşısı sövüyorsa falan görme.