Ali Gündüz Hectopat Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #1 Bendeki sorun şu; daha yeni CS:GO aldım, ilk maçı oynadım, gayet normal fakat 2. maça girecekken ekran kapanıyor ve görev yöneticisini açınca oyun yanıt vermiyor diyor. Çözümü nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2015
Bendeki sorun şu; daha yeni CS:GO aldım, ilk maçı oynadım, gayet normal fakat 2. maça girecekken ekran kapanıyor ve görev yöneticisini açınca oyun yanıt vermiyor diyor. Çözümü nedir ?
yiğitbaranakyuz Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #2 Steam'i açın. Daha sonra sırasıyla CS:GO sağ tık , özellikler ,yerel dosyalar , oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula.
Steam'i açın. Daha sonra sırasıyla CS:GO sağ tık , özellikler ,yerel dosyalar , oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula.
Ali Gündüz Hectopat Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #3 Olmadı oyunu tekrar yükledim olmadı başka çözüm var mı ?