CS:GO yaratıcı sticker craft önerisi

Sınırsız bütçeden kastim 2-3k zaten diğer skinlerle güzel craft yok.

2-3K'yı cidden sınırsız bütçe olarak mı nitelendiriyorsun? 3K dediğin 100 doları biraz geçiyor. Eğer gerçekten craft'ı yapıp oynamak için isteseydin tam net bütçe belirtirdin, çok belli etmişsin dostum. Sana önerim kendin araştırıp yapman, hayatta her şeyi birileri senin için yapmayacak.

2-3K'yı cidden sınırsız bütçe olarak mı nitelendiriyorsun? 3K dediğin 100 doları biraz geçiyor. Eğer gerçekten Craft'ı yapıp oynamak için isteseydin tam net bütçe belirtirdin, çok belli etmişsin dostum. Sana önerim kendin araştırıp yapman, hayatta her şeyi birileri senin için yapmayacak.

Dostum ilk mesajima bakarsan bütçe sınırsız ancak pahali degil hos ve anlamli olsun yazmisim anlamamakta neden bu kadar israrcisin.

Merhaba güzel bir sticker craft yapmak istiyorum fiyatı önemli değil güzel olsun yeter. Yani mesela 100TL skin 1000TL sticker da olabilir 10.000TL skin 50 kurus sticker da olabilir oyun içi güzelliği önemli. Önerilerinizi bekliyorum.

10 bin TL de olabilir, evet.

Peki sizce şu ana kadar atılanlardan en güzeli hangisi ben en cok AK-47 wild lotus 4X hellraiser ve M4A1-S Printstream uzaylı stickerlı olanı begendim.

2K-3K veya 10K TL bütçesi olan biri için hayal dahi edilemeyecek craft'lar.

Kendinle çelişiyorsun.

Yan hesap aç skin belirterek aç konuyu :D (!).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı