Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.171 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 CS'de ilk kez yatırım yaptığım için miktarı biraz düşük tutmak istedim. Sizce nasıl? Birkaç tane daha fracture kasası ya da aynı maliyette mücadeleciler sticker kapsülü almayı düşünüyorum.
CS'de ilk kez yatırım yaptığım için miktarı biraz düşük tutmak istedim. Sizce nasıl? Birkaç tane daha fracture kasası ya da aynı maliyette mücadeleciler sticker kapsülü almayı düşünüyorum.
S skysurf Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.018 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #2 Kazandırdıktan sonra göreceğiz nasıl olacağını bir kazandırsın.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.675 Çözümler 25 Yer Adana 15 Ağustos 2023 #3 Veli1026 dedi: CS'de ilk kez yatırım yaptığım için miktarı biraz düşük tutmak istedim. Sizce nasıl? Eki Görüntüle 1903638 Eki Görüntüle 1903639 Birkaç tane daha fracture kasası ya da aynı maliyette mücadeleciler sticker kapsülü almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Klasik garanti kapsül yatırımı zarar ettirmez.
Veli1026 dedi: CS'de ilk kez yatırım yaptığım için miktarı biraz düşük tutmak istedim. Sizce nasıl? Eki Görüntüle 1903638 Eki Görüntüle 1903639 Birkaç tane daha fracture kasası ya da aynı maliyette mücadeleciler sticker kapsülü almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Klasik garanti kapsül yatırımı zarar ettirmez.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 15 Ağustos 2023 #4 Sonradan para edecek şeyler değil bunlar. Yıl artık 2014 değil, bu kapsüller dolaşımda çok fazla var asla da değerlenmeyecekler.
Sonradan para edecek şeyler değil bunlar. Yıl artık 2014 değil, bu kapsüller dolaşımda çok fazla var asla da değerlenmeyecekler.
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.929 Çözümler 1 16 Ağustos 2023 #5 Teknocuk dedi: Sonradan para edecek şeyler değil bunlar. Yıl artık 2014 değil, bu kapsüller dolaşımda çok fazla var asla da değerlenmeyecekler. Genişletmek için tıkla... Değerlenmeyecekler mi 7 ay boyunca turnuva yok, artı cs2 çıkıyor yeni oyuncular gelecek, bu kapsülün zarar ettirmesi veya değerlenmemesi imkansız, rmr bile kâr ettirdi çıkıp da Paris'e nasıl bunu dersin.
Teknocuk dedi: Sonradan para edecek şeyler değil bunlar. Yıl artık 2014 değil, bu kapsüller dolaşımda çok fazla var asla da değerlenmeyecekler. Genişletmek için tıkla... Değerlenmeyecekler mi 7 ay boyunca turnuva yok, artı cs2 çıkıyor yeni oyuncular gelecek, bu kapsülün zarar ettirmesi veya değerlenmemesi imkansız, rmr bile kâr ettirdi çıkıp da Paris'e nasıl bunu dersin.
aziz ateş yld Centipat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 215 16 Ağustos 2023 #6 Veli1026 dedi: CS'de ilk kez yatırım yaptığım için miktarı biraz düşük tutmak istedim. Sizce nasıl? Eki Görüntüle 1903638 Eki Görüntüle 1903639 Birkaç tane daha fracture kasası ya da aynı maliyette mücadeleciler sticker kapsülü almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi kapsülleri aldın? Hangileri değerlenebilir?
Veli1026 dedi: CS'de ilk kez yatırım yaptığım için miktarı biraz düşük tutmak istedim. Sizce nasıl? Eki Görüntüle 1903638 Eki Görüntüle 1903639 Birkaç tane daha fracture kasası ya da aynı maliyette mücadeleciler sticker kapsülü almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi kapsülleri aldın? Hangileri değerlenebilir?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 16 Ağustos 2023 #7 @noskillmert Herkesin aklında senin dediğin şeylet olduğu için herkes stokladı bunları zaten. Sadece sen zeki değilsin merak etme.
@noskillmert Herkesin aklında senin dediğin şeylet olduğu için herkes stokladı bunları zaten. Sadece sen zeki değilsin merak etme.
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.929 Çözümler 1 16 Ağustos 2023 #8 Teknocuk dedi: @noskillmert Herkesin aklında senin dediğin şeylet olduğu için herkes stokladı bunları zaten. Sadece sen zeki değilsin merak etme. Genişletmek için tıkla... Bu zamana kadar hangi kapsül çıktığı fiyatın altına düştü?
Teknocuk dedi: @noskillmert Herkesin aklında senin dediğin şeylet olduğu için herkes stokladı bunları zaten. Sadece sen zeki değilsin merak etme. Genişletmek için tıkla... Bu zamana kadar hangi kapsül çıktığı fiyatın altına düştü?
aziz ateş yld Centipat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 215 16 Ağustos 2023 #9 noskillmert dedi: Bu zamana kadar hangi kapsül çıktığı fiyatın altına düştü? Genişletmek için tıkla... RMR
noskillmert dedi: Bu zamana kadar hangi kapsül çıktığı fiyatın altına düştü? Genişletmek için tıkla... RMR
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 16 Ağustos 2023 #10 Teknocuk dedi: @noskillmert Herkesin aklında senin dediğin şeylet olduğu için herkes stokladı bunları zaten. Sadece sen zeki değilsin merak etme. Genişletmek için tıkla... Cahil yatırımcılar 1-2 ay bekleyip satacak. Antwerp'te 1 milyon civarı stok vardı fiyatı 40 TL'lere kadar çıktı.
Teknocuk dedi: @noskillmert Herkesin aklında senin dediğin şeylet olduğu için herkes stokladı bunları zaten. Sadece sen zeki değilsin merak etme. Genişletmek için tıkla... Cahil yatırımcılar 1-2 ay bekleyip satacak. Antwerp'te 1 milyon civarı stok vardı fiyatı 40 TL'lere kadar çıktı.