CS:GO yavaş yüklenme ve Alt Tab atamamak

Makaleler
21
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı yeni formatladım. CS:GO'yu baştan kurduktan sonra oynarken hep harita inanılmaz derecede yavaş yükleniyor. Hatta bazen bilgisayarın kilitlendiği oluyor, reset atmak zorunda kalıyorum. Ayrıca oyun içinde ya da lobide herhangi bir şekilde Alt+Tab atmak istersem yine kilitleniyor bilgisayarım. Oyun içinde ise 900P'de 50-60 FPS civarlarında kasmadan oynayabiliyorum. İşletim sistemim Windows 7. Sistemim de imza kısmında var.

Son düzenleyen: Moderatör:
-d3d9ex yada -d3d9ex1 yap alt tab hızı artacaktır. +cl_forcepreload 1 kodu da haritanın hepsini bir anda yükleme ekranında indiriyor ki oyun içinde kasma olmasın.

-d3d9ex yada -d3d9ex1 yap alt tab hızı artacaktır. +cl_forcepreload 1 kodu da haritanın hepsini bir anda yükleme ekranında indiriyor ki oyun içinde kasma olmasın.
-nod3d9ex kanka o d3d9ex eski koddu güncellemeyle mahfettiler onu artık -nod3d9ex kullanılıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…