CS:GO yayıncı önerisi

RAMB0

Hectopat
Daha fazla  
Valorant çıktığından beri CS:GO'ya olan ilgi kayboldu. Çoğu yayıncı oyunu bırakmış durumda. Eskiden hellian vesaire izliyordum. Ancak şimdi kimse kalmamış gibi, ya da ben bulamıyorum. Böyle küfürsüz, trol, challenge gibi saçma sapan şeyler yapmayan, güzel dereceli maç oynayan Türk veya yabancı YouTuber öneriniz var mıdır?

Valorant çıktığından beri CS:GO'ya olan ilgi kayboldu. Çoğu yayıncı oyunu bırakmış durumda. Eskiden hellian vesaire izliyordum. Ancak şimdi kimse kalmamış gibi, ya da ben bulamıyorum. Böyle küfürsüz, trol, challenge gibi saçma sapan şeyler yapmayan, güzel dereceli maç oynayan Türk veya yabancı YouTuber öneriniz var mıdır?
UNLOST.
Neymar'da yayın yapıyor oda güzel bir tercih fakat portekizce.

Ekg, enerqiaoffical.

Quickshare Erdi abim oyunun kitabını yazmış adam gibi adamdır kendisi

Xantares öneririm. Bilmeyen yoktur zaten. Son CS:GO kalesi.

Xantares öneririm. Bilmeyen yoktur zaten. Son CS:GO kalesi.
Twitch'den banlandı o, YT'de de nadiren yayın yapıyor. İmorr düzenli yayın yapıyor onu öneririm. Biraz küfürlü ama CS'den bahsediyoruz burda yani, küfür yoksa o işte bi iş var demektir.

Bütün Eternal Fire tayfası (Xantares ve Calyx dışında) düzenli yayın yapıyor, onların hepsi izlenir.

Twitch'den banlandı O, YT'de de nadiren yayın yapıyor. İmorr düzenli yayın yapıyor onu öneririm. Biraz küfürlü ama CS'den bahsediyoruz burada yani, küfür yoksa o işte bir iş var demektir.

Bütün Eternal fire tayfası (xantares ve calyx dışında) düzenli yayın yapıyor, onların hepsi izlenir.

Twitch'den banlandığını bilmiyordum teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı