W Wifeblack Megapat Katılım 26 Şubat 2016 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #1 OBS ile sadece CS GO yayini yapmak istiyorum. Sistemim İşlemci- Fx 8300 Ekran Karti - Gtx 750ti RAM - 8 GB Dowload- 50 MBps Upload- 4 MBps Yayin acında pingim yükseliyor, cok dalganma oluyor ama FPS'de sıkıntı yok, en iyi OBS ayarlari için yardim ebebilecek var mi?
OBS ile sadece CS GO yayini yapmak istiyorum. Sistemim İşlemci- Fx 8300 Ekran Karti - Gtx 750ti RAM - 8 GB Dowload- 50 MBps Upload- 4 MBps Yayin acında pingim yükseliyor, cok dalganma oluyor ama FPS'de sıkıntı yok, en iyi OBS ayarlari için yardim ebebilecek var mi?
Berkay ERTÜRK Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 172 1 Mayıs 2017 #2 Ping düşmesi için bitrate'i azaltın dalgalanma için ise çözünürlüğü düşürün. Son düzenleme: 1 Mayıs 2017
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 1 Mayıs 2017 #3 Kodlamayı azaltırsanız biraz düzeltebilirsiniz. Ancak çok iyi internetiniz olmadıkça özellikle CS:GO gibi bir oyunda MP oynarken yayın yapabileceğinizi sanmıyorum. Zaten kodlamayı düşürdükçe pixelleşme başlayacak, yayın da izlenmeyecek.
Kodlamayı azaltırsanız biraz düzeltebilirsiniz. Ancak çok iyi internetiniz olmadıkça özellikle CS:GO gibi bir oyunda MP oynarken yayın yapabileceğinizi sanmıyorum. Zaten kodlamayı düşürdükçe pixelleşme başlayacak, yayın da izlenmeyecek.
Berkay ERTÜRK Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 172 1 Mayıs 2017 #4 Pikselleşmeyi önlemek adına x264 İşlemci Öntanımı ayarını aşağılara çekebilirsiniz. Overclock gibi düşünün, en alta almayın.
Pikselleşmeyi önlemek adına x264 İşlemci Öntanımı ayarını aşağılara çekebilirsiniz. Overclock gibi düşünün, en alta almayın.