Çözüldü CS:GO yeni drop sistemi nasıl?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HanDuo

Decapat
Makaleler
1
Haftada 1 level atlama dışında, şans ile kasa düşüyor mu? Neler değişti tam olarak?

Çözüm
Güzel olmuş. Afk'lar oyun zevkimi bozyuordu.

Ben 3 level atladım ilkinde verdi sadece. Onun dışında da drop atmadı. Ya oranı düşürdüler ya da haftada 1 düşecek artık.
Haftada 1 kasa 1 grafiti sadece. O da ilk level atladığınızda.
Benim anladığım kadarıyla haftada 1 level atladığımızda garanti bir eşya veriyolar. (Skin, kasa, grafiti vs.)
Her hafta ilk level atladığınızda 1 kasa 1 grafiti düşüyor. Sonra da bir şey düşmüyor.
Şans ile kasa düşme olayı ile ilgili bir bilgi verilmedi. Ben de daha deniyemedim. Açıkçası ilk kasayı alamadım daha.
Ben 3 level atladım ilkinde verdi sadece. Onun dışında da drop atmadı. Ya oranı düşürdüler ya da haftada 1 düşecek artık.

Benim anladığım kadarıyla haftada 1 level atladığımızda garanti bir eşya veriyolar. (Skin, kasa, grafiti vs.)
Her hafta ilk level atladığınızda 1 kasa 1 grafiti düşüyor. Sonra da bir şey düşmüyor.

Çözüm

Ahh bee. 1 kasa neyimize yetecek. Çok oynayınca 3 bile düşürebiliyorduk şimdi olmadı bu.

Haftada 1 level atlama dışında, şans ile kasa düşüyor mu? Neler değişti tam olarak?
Sadece seviye atladığında 1 kasa 1 drop veriyor bu kadar. Benim hesap arada kaynadı galiba, bu hafta seviye atladım ama kasa gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…