HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Haziran 2023 #1 Haftada 1 level atlama dışında, şans ile kasa düşüyor mu? Neler değişti tam olarak?
Çözüm Poseidon1 13 Haziran 2023 Güzel olmuş. Afk'lar oyun zevkimi bozyuordu. HanDuo dedi: Ben 3 level atladım ilkinde verdi sadece. Onun dışında da drop atmadı. Ya oranı düşürdüler ya da haftada 1 düşecek artık. Genişletmek için tıkla... Haftada 1 kasa 1 grafiti sadece. O da ilk level atladığınızda. Critness dedi: Benim anladığım kadarıyla haftada 1 level atladığımızda garanti bir eşya veriyolar. (Skin, kasa, grafiti vs.) Genişletmek için tıkla... Her hafta ilk level atladığınızda 1 kasa 1 grafiti düşüyor. Sonra da bir şey düşmüyor.
Güzel olmuş. Afk'lar oyun zevkimi bozyuordu. HanDuo dedi: Ben 3 level atladım ilkinde verdi sadece. Onun dışında da drop atmadı. Ya oranı düşürdüler ya da haftada 1 düşecek artık. Genişletmek için tıkla... Haftada 1 kasa 1 grafiti sadece. O da ilk level atladığınızda. Critness dedi: Benim anladığım kadarıyla haftada 1 level atladığımızda garanti bir eşya veriyolar. (Skin, kasa, grafiti vs.) Genişletmek için tıkla... Her hafta ilk level atladığınızda 1 kasa 1 grafiti düşüyor. Sonra da bir şey düşmüyor.
Utkan Bera Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #2 HanDuo dedi: Haftada 1 level atlama dışında, şans ile kasa düşüyor mu? Neler değişti tam olarak? Genişletmek için tıkla... Şans ile kasa düşme olayı ile ilgili bir bilgi verilmedi. Ben de daha deniyemedim. Açıkçası ilk kasayı alamadım daha. Artı 0 Eksi
HanDuo dedi: Haftada 1 level atlama dışında, şans ile kasa düşüyor mu? Neler değişti tam olarak? Genişletmek için tıkla... Şans ile kasa düşme olayı ile ilgili bir bilgi verilmedi. Ben de daha deniyemedim. Açıkçası ilk kasayı alamadım daha.
KS KS HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Haziran 2023 #3 Utkan Bera dedi: Şans ile kasa düşme olayı ile ilgili bir bilgi verilmedi. Ben de daha deniyemedim. Açıkçası ilk kasayı alamadım daha. Genişletmek için tıkla... Ben 3 level atladım ilkinde verdi sadece. Onun dışında da drop atmadı. Ya oranı düşürdüler ya da haftada 1 düşecek artık. Artı 0 Eksi
Utkan Bera dedi: Şans ile kasa düşme olayı ile ilgili bir bilgi verilmedi. Ben de daha deniyemedim. Açıkçası ilk kasayı alamadım daha. Genişletmek için tıkla... Ben 3 level atladım ilkinde verdi sadece. Onun dışında da drop atmadı. Ya oranı düşürdüler ya da haftada 1 düşecek artık.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2023 #4 Benim anladığım kadarıyla haftada 1 level atladığımızda garanti bir eşya veriyolar. (Skin, kasa, grafiti vs.) Artı 0 Eksi
Benim anladığım kadarıyla haftada 1 level atladığımızda garanti bir eşya veriyolar. (Skin, kasa, grafiti vs.)
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.846 Çözümler 14 Yer Hatay 13 Haziran 2023 #5 Güzel olmuş. Afk'lar oyun zevkimi bozyuordu. HanDuo dedi: Ben 3 level atladım ilkinde verdi sadece. Onun dışında da drop atmadı. Ya oranı düşürdüler ya da haftada 1 düşecek artık. Genişletmek için tıkla... Haftada 1 kasa 1 grafiti sadece. O da ilk level atladığınızda. Critness dedi: Benim anladığım kadarıyla haftada 1 level atladığımızda garanti bir eşya veriyolar. (Skin, kasa, grafiti vs.) Genişletmek için tıkla... Her hafta ilk level atladığınızda 1 kasa 1 grafiti düşüyor. Sonra da bir şey düşmüyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Güzel olmuş. Afk'lar oyun zevkimi bozyuordu. HanDuo dedi: Ben 3 level atladım ilkinde verdi sadece. Onun dışında da drop atmadı. Ya oranı düşürdüler ya da haftada 1 düşecek artık. Genişletmek için tıkla... Haftada 1 kasa 1 grafiti sadece. O da ilk level atladığınızda. Critness dedi: Benim anladığım kadarıyla haftada 1 level atladığımızda garanti bir eşya veriyolar. (Skin, kasa, grafiti vs.) Genişletmek için tıkla... Her hafta ilk level atladığınızda 1 kasa 1 grafiti düşüyor. Sonra da bir şey düşmüyor.
KS KS HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Haziran 2023 #6 Poseidon1 dedi: Güzel olmuş. Afk'lar oyun zevkimi bozyuordu. Haftada 1 kasa 1 grafiti sadece. O da ilk level atladığınızda. Her hafta ilk level atladığınızda 1 kasa 1 grafiti düşüyor. Sonra da bir şey düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Ahh bee. 1 kasa neyimize yetecek. Çok oynayınca 3 bile düşürebiliyorduk şimdi olmadı bu. Artı 0 Eksi
Poseidon1 dedi: Güzel olmuş. Afk'lar oyun zevkimi bozyuordu. Haftada 1 kasa 1 grafiti sadece. O da ilk level atladığınızda. Her hafta ilk level atladığınızda 1 kasa 1 grafiti düşüyor. Sonra da bir şey düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Ahh bee. 1 kasa neyimize yetecek. Çok oynayınca 3 bile düşürebiliyorduk şimdi olmadı bu.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.846 Çözümler 14 Yer Hatay 13 Haziran 2023 #7 HanDuo dedi: Ahh bee. 1 kasa neyimize yetecek. Çok oynayınca 3 bile düşürebiliyorduk şimdi olmadı bu. Genişletmek için tıkla... Ben 2 kasa bile düşüremiyordum her gün 2 saat oynayıp. Artı 0 Eksi
HanDuo dedi: Ahh bee. 1 kasa neyimize yetecek. Çok oynayınca 3 bile düşürebiliyorduk şimdi olmadı bu. Genişletmek için tıkla... Ben 2 kasa bile düşüremiyordum her gün 2 saat oynayıp.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 17 13 Haziran 2023 #8 Bence bu sistem daha kötü, oyun süresine göre de düşmeli. Artı 0 Eksi
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #9 HanDuo dedi: Haftada 1 level atlama dışında, şans ile kasa düşüyor mu? Neler değişti tam olarak? Genişletmek için tıkla... Sadece seviye atladığında 1 kasa 1 drop veriyor bu kadar. Benim hesap arada kaynadı galiba, bu hafta seviye atladım ama kasa gelmedi. Artı 0 Eksi
HanDuo dedi: Haftada 1 level atlama dışında, şans ile kasa düşüyor mu? Neler değişti tam olarak? Genişletmek için tıkla... Sadece seviye atladığında 1 kasa 1 drop veriyor bu kadar. Benim hesap arada kaynadı galiba, bu hafta seviye atladım ama kasa gelmedi.