Haftada 1 kasa 1 grafiti sadece. O da ilk level atladığınızda.Ben 3 level atladım ilkinde verdi sadece. Onun dışında da drop atmadı. Ya oranı düşürdüler ya da haftada 1 düşecek artık.
Her hafta ilk level atladığınızda 1 kasa 1 grafiti düşüyor. Sonra da bir şey düşmüyor.Benim anladığım kadarıyla haftada 1 level atladığımızda garanti bir eşya veriyolar. (Skin, kasa, grafiti vs.)
Haftada 1 level atlama dışında, şans ile kasa düşüyor mu? Neler değişti tam olarak?
Ben 3 level atladım ilkinde verdi sadece. Onun dışında da drop atmadı. Ya oranı düşürdüler ya da haftada 1 düşecek artık.Şans ile kasa düşme olayı ile ilgili bir bilgi verilmedi. Ben de daha deniyemedim. Açıkçası ilk kasayı alamadım daha.
Haftada 1 kasa 1 grafiti sadece. O da ilk level atladığınızda.Ben 3 level atladım ilkinde verdi sadece. Onun dışında da drop atmadı. Ya oranı düşürdüler ya da haftada 1 düşecek artık.
Her hafta ilk level atladığınızda 1 kasa 1 grafiti düşüyor. Sonra da bir şey düşmüyor.Benim anladığım kadarıyla haftada 1 level atladığımızda garanti bir eşya veriyolar. (Skin, kasa, grafiti vs.)
Ahh bee. 1 kasa neyimize yetecek. Çok oynayınca 3 bile düşürebiliyorduk şimdi olmadı bu.Güzel olmuş. Afk'lar oyun zevkimi bozyuordu.
Haftada 1 kasa 1 grafiti sadece. O da ilk level atladığınızda.
Her hafta ilk level atladığınızda 1 kasa 1 grafiti düşüyor. Sonra da bir şey düşmüyor.
Ben 2 kasa bile düşüremiyordum her gün 2 saat oynayıp.Ahh bee. 1 kasa neyimize yetecek. Çok oynayınca 3 bile düşürebiliyorduk şimdi olmadı bu.
Sadece seviye atladığında 1 kasa 1 drop veriyor bu kadar. Benim hesap arada kaynadı galiba, bu hafta seviye atladım ama kasa gelmedi.Haftada 1 level atlama dışında, şans ile kasa düşüyor mu? Neler değişti tam olarak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.