Mardakose Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #1 Yeni drop sistemine göre bir kere level atladıktan sonra aynı hafta bir level daha atlasak yine kasa düşüyor mu?
Yeni drop sistemine göre bir kere level atladıktan sonra aynı hafta bir level daha atlasak yine kasa düşüyor mu?
kurmayoffuture Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.022 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #2 Mardakose dedi: Yeni drop sistemine göre bir kere level atladıktan sonra aynı hafta bir level daha atlasak yine kasa düşüyor mu? Genişletmek için tıkla... Sistem gelmeden önce düşmüştü bugün level atladım 30 vurdum düşmedi hiç bir şey. Bir kaç win daha aldım ama yok. Haftada bir sanırım.
Mardakose dedi: Yeni drop sistemine göre bir kere level atladıktan sonra aynı hafta bir level daha atlasak yine kasa düşüyor mu? Genişletmek için tıkla... Sistem gelmeden önce düşmüştü bugün level atladım 30 vurdum düşmedi hiç bir şey. Bir kaç win daha aldım ama yok. Haftada bir sanırım.
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 11 Haziran 2023 #3 CS 2 geldikten sonra başlayacak.
Mardakose Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #4 HeisenberG_g dedi: CS 2 geldikten sonra başlayacak. Genişletmek için tıkla... Hayır, sistem başladı yalan bilgi yaymayın. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2023
HeisenberG_g dedi: CS 2 geldikten sonra başlayacak. Genişletmek için tıkla... Hayır, sistem başladı yalan bilgi yaymayın.
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 11 Haziran 2023 #5 Mardakose dedi: Hayır, sistem başladı yalan bilgi yaymayın. Genişletmek için tıkla... Tamam kral sanki çok önemli bir şey gibi konuşuyorsunuz ben öyle duymuştum ama öyle değilmiş.
Mardakose dedi: Hayır, sistem başladı yalan bilgi yaymayın. Genişletmek için tıkla... Tamam kral sanki çok önemli bir şey gibi konuşuyorsunuz ben öyle duymuştum ama öyle değilmiş.
egehansr Kilopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #6 Seviye atlamama rağmen ne grafiti nede kasa düştü vay arkadaş 4-5 saat boşuna oynadım.
Mardakose Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #7 egehansr dedi: Seviye atlamama rağmen ne grafiti ne de kasa düştü vay arkadaş 4-5 saat boşuna oynadım. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oldu maalesef.
egehansr dedi: Seviye atlamama rağmen ne grafiti ne de kasa düştü vay arkadaş 4-5 saat boşuna oynadım. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oldu maalesef.
Yakup Ünal Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 35 17 Haziran 2023 #8 Bende 1 hafta içinde 2seviye atladım drop düşmedi ancak belki haftaya yeni geçtiğimiz seviyenin droplarını verir mi?
Bende 1 hafta içinde 2seviye atladım drop düşmedi ancak belki haftaya yeni geçtiğimiz seviyenin droplarını verir mi?
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #9 Yakup Ünal dedi: Bende 1 hafta içinde 2seviye atladım drop düşmedi ancak belki haftaya yeni geçtiğimiz seviyenin droplarını verir mi? Genişletmek için tıkla... Vermez. Gayet basit hocam seviyenin üstüne mouseyi getirin. Orada yeni seviye atlamada drop yazıyorsa kasa düşer.
Yakup Ünal dedi: Bende 1 hafta içinde 2seviye atladım drop düşmedi ancak belki haftaya yeni geçtiğimiz seviyenin droplarını verir mi? Genişletmek için tıkla... Vermez. Gayet basit hocam seviyenin üstüne mouseyi getirin. Orada yeni seviye atlamada drop yazıyorsa kasa düşer.
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 17 Haziran 2023 #10 HeisenberG_g dedi: Tamam kral sanki çok önemli bir şey gibi konuşuyorsunuz ben öyle duymuştum ama öyle değilmiş. Genişletmek için tıkla... Bilmediğin konularda konuşup yanlış bilgi verme o zaman.
HeisenberG_g dedi: Tamam kral sanki çok önemli bir şey gibi konuşuyorsunuz ben öyle duymuştum ama öyle değilmiş. Genişletmek için tıkla... Bilmediğin konularda konuşup yanlış bilgi verme o zaman.