CS:GO yeni drop sistemine göre aynı hafta 2 level atlayıp 2 kasa düşürmek mümkün mü?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kasa dropları ile alakalı güncel video.

Yeni drop sistemine göre bir kere level atladıktan sonra aynı hafta bir level daha atlasak yine kasa düşüyor mu?

Sana şöyle diyeyim az once bir deneme yaptim gecen hafta XP'yi seviye atlmamanin ucuna getirdim boylece XP takviyesini harcamadan 15 saatlik oynamadan sonra hafta icerisinde 3.defa seviye atlayabildim ama yine de düşmedi bak bunu kesin olarak soylemiyorum fakat 1 haftada 3 defa seviye atladim yine de 2. kasa düşmedi 15 saattir oynuyorum hadi iyi uykular bana.

Sana şöyle diyeyim az once bir deneme yaptim gecen hafta XP'yi seviye atlmamanin ucuna getirdim boylece XP takviyesini harcamadan 15 saatlik oynamadan sonra hafta icerisinde 3.defa seviye atlayabildim ama yine de düşmedi bak bunu kesin olarak soylemiyorum fakat 1 haftada 3 defa seviye atladim yine de 2. kasa düşmedi 15 saattir oynuyorum hadi iyi uykular bana.
evet aynı durumu yaşadım. 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı