CS:GO yeni güncelleme ve hile sistemi

Taktake

Megapat
Daha fazla  
Bu yeni gelen ranked ve unranked sistemi güya hileyi ortadan kaldıracakmış ya da minimuma indirecekmiş. Hadi oradan, dalga mı geçiyorsunuz? Özellikle keleş rankına çıkınca hileler havada uçuyor ya da takımımdan oyuncu çıkıyor. Bu kadar tesadüf olamaz. Oyundan gerçekten sıkılmaya başlıyorum iyice. Yıllarımı verdim bu CS'ye (1.5 - 1.6 - 1.8 - Source) kimse hikaye anlatmasın. Hesabım seçkin, oyunu trollemem, hile kullanmam ya da başka olumsuz bir şeyim olmamıştır. Üst üste bu kadar hile gelmesi çok saçma. Şimdi adam iyi oynayabilir ve biz de bunu hile sanabiliriz doğal olarak ama son zamanlarda bariz hile kullanılıyor. Reportla geç diyeceksiniz de, reportluyorum ama nafile. Şu ana kadar report ettiğim oyunculardan 1 tane ban yiyen olmamıştır, eminim buna. FACEIT girmiyorum ama ona da güvenmiyorum. FACEIT'te de hile olduğunu söyleniyor.

Oyunun sistemi toxic kitleyi toxic kitleyle oynatıp diğerlerini de beraber oynatmak toxic dediğime bakmayın hilecileri toxiclerlede oynatabiliyor yani sen toxiclik yaparsan öyle insanlar gelir.

Hocam adamlar hilelerin ticaretini yapıyor, kalkması zaten hiçbir şekilde mümkün değil. Hatta bu durum o kadar ileri bir boyuta taşınmış ki sadece hileli kişilerin girebildiği sunucular da mevcut. Dediklerinizde haklısınız hocam ama yapacak bir şey yok. Bir de FACEIT nispeten daha iyi, hile olan kişiler çok daha kısa bir sürede ceza yiyebiliyor.

1. Olarak CSGO'nun anti cheati berbat. O yüzden ben de dahil herkes hile açıyor.
2. FACEIT'te hile açmak imkansız gibi bir şey. Çünkü DLL ve başka işlem yapmayı engelliyor. Tüm hileler DLL ile çalışır. Tek bir yöntemi var o da hardware hileler. Yani USB cihaz takıp o şekilde açılabilen hileler var.
3. Olarak Reportbot kullanmadığın sürece birisinin ban yeme olasılığı aşırı düşük. Ben reportbot açıp en az 200 rapor atıyorum anca yiyorlar.
4. Prime'da hile gelmesi aşırı yüksek çünkü 2014'ten beri hile açan arkadaşlarım var. 2019 ve öncesi tüm hesaplar artık otomatik prime olduğu için hile gelme olasılığı aşırı yüksek.

Ve sana şunları söylüyorum 9 yaşındaki server adminleri bile bana ban atıp koskoca valve bile bir tane hileye karşı bir işlem yapamıyor ise bunda bir sıkıntı vardır.

Bu oyuna yıllarını verdiysen ve hala keleş rankındaysan belki de sen kötü bir oyuncusun. Ben şuan unprime oynadığım halde 10 maçta 2 veya 3 hile geliyor.
Hadi ya. Ben hilesiz bir şekilde nonprime yoldaş rankım MG Elite'di. Ondan sonra tüm maçlarıma spinbot geldi. Ha sinirlendiğim kısım neden legit oynamazlar ki..

Dün hile geldi önce düşman takımaydı teslim olduk sonra başka rekabetçi maç girdik bir de ne görelim aynı hileci bu sefer de bizim takıma girmiş ve ismini sürekli değiştiriyor ne kadar raporlasakta hiçbir şey değişmedi unranked bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…