CS:GO yeni güncelleme ve hile sistemi

Bunları yazarken utanmıyormusun peki hocam?

Bu oyuna yıllarını verdiysen ve hala keleş rankındaysan belki de sen kötü bir oyuncusun. Ben şuan unprime oynadığım halde 10 maçta 2 veya 3 hile geliyor.
Hocam siz komik bir insansınız. Lütfen birdaha şaka yaparken kendinize saklayın. Konuya gelirsek konu sahibi çok doğru güncellemeden sonra hangi rank ile girersem gireyim her maça hile geliyor. Hatta en son maçımda 4 Çift Keleş girdik 5. Rastgele takımımıza gelen ve karşıdaki adamlar da hile çıktı , karşıdakilerin hilesi daha iyi olduğundan kaybettik. Güncellemeden sonra adam akıllı 1 maç atamaz oldum şu an da zaten oynamıyorum yeni bir güncelleme gelene kadar.

İlk ekran görüntüsünde, sağ üstte Xantares'mi yazmak istemişler?

Hocam ben yan hesabımda (trol denebilir) bir tane hileciye denk geldim, adamı üç tane ayrı "Report Bot" sitesinden üç hafta bir-iki gün hariç raporlamama rağmen hiçbir şekilde ceza yemedi. Bu p** de beni "kötü konuşmaktan" dolayı raporladı sanırım ve geçen günlerde oyunda susturulmuştum. İşin en saçma kısmıysa ben o hesapta genelde arkada müzik açıp veya arkadaşlarımla konuşup oyunda takılıyorum...

Bunları yazarken utanmıyormusun peki hocam?
Neden utanayım ki? Madem bir kişi bir şeyi bu kadar bırakmış bu kadar umursamaz olmuş ben bunun ekmeğinden yararlanırım.
İlk ekran görüntüsünde, sağ üstte Xantares'mi yazmak istemişler?
Gizli bilgi yayma.
Reportbot dediğim öyle report bot değil işte. Oyun içi olan reportbot. Karşıdaki kişiyi seçiyorsunuz ve her saniyede bir otomatik rapor atıyor siz uğraşmıyorsunuz bile. Tabii valve'de o kadar gerizekalı değil (yani umarım) 1000 tane rapor gelince bi bakalım diyor. Baktı adam spinbot o zaman atıyor banı.

Hocam o nasıl yapılıyor ya bilgi verebilir misiniz?

Yal şöyle konular açmayın ben hile gelsin diye dua ediyorum Youtube'ye atıp size nasıl hileci geliyor anlamıyorum zamanında toxiclik yaptınız mı?Dürüst cevap verin. (oyuncu kickleme,takım arkadaşanı vurma arkadaşını longun double door da molotof ile öldüürme vb.) eğer bunları yaptıysanız hile gelir yeni hesap açın.

Hocam ben maalesef hile kullanmıyorum ama öneri için teşekkür ederim

Bana ilk defa dün hile geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…