CS:GO yeni güncelleme ve hile sistemi

Oda ilk karşı takımdaydı sonra biz teslim olduk 1 el daha girdik ne göreyim bu sefer aynı kişi bizim takımda isim değiştiriyor ve tüm hileleri kullanıyor.

Bu oyuna yıllarını verdiysen ve hala keleş rankındaysan belki de sen kötü bir oyuncusun. Ben şuan unprime oynadığım halde 10 maçta 2 veya 3 hile geliyor.
Kötü oyuncu olduğumu düşünmüyorum ama aşırı iyiyim de diyemem. Günden güne, haritadan haritaya da değişiyor tabi ki. Belki siz karşı tarafa hile gelip gelmediğini pek anlayamıyorsunuz? Hileyi herkes anlayamaz. Ben o yüzden dedim yıllarımı verdim diye. Belki daha çok hile denk geliyor size ama farkında olmuyorsunuz?

Hilenin gelebileceği haritalar vardır gelmeyeceği haritalar vardır. Ama adam hvh config kullanıyorsa tüm haritalara gelir.

Hileciler genellikle Dust 2, Mirage, İnferno, Vertigo girerler. Hiç bir legit hilecinin Cobblestone gibi aşırı karmaşık haritaları oynadığını görmedim.

Kartalım. Günde 5 6 saat cs oynuyorum. Mm oynuyorum. Sadakat rozeti, 2016'dan beri hizmet madalyam var. 5k saatim var. Toplasan 10 tane hile gelmiştir onlar da wall geldi 1 tane spin gördüm onda da teslim olduk. Prime oynayıp güven faktörünüzü yüksek tutup güzel bi envanteriniz varsa(envanter çok önemli değil) hile çok çok az geliyor.

Arkadaşlar ben ban yemiş biri olarak anti Cheat'ın iğrenç olduğunu söylüyorum. Hile açtıktan ve Full hile kullandıktan 3-4 ay sonra ban yedim.

Bana hiç hile denk gelmiyor ve niyeyse rapor ettiklerim ban yiyor tam olarak anlamadım doğrusu bu olayları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…