CS:GO yeni güncelleme ve hile sistemi

@ykslali Kötü oyuncu olup, hile diye ağlayan çok insan var. Bana da hile diyorlar fakat bir kere hile kullanmadım. Sürekli supreme, global yapıp hesapları satıyorum. Uzun süre ara vermiştim. Şuan öylesine prime olmadan maç atıyorum. Prime olmadığım halde 10 maçtan anca 2-3 tanesi hile geliyor. Her şeye hile diye ağlamamak lazım.

Rezil anticheat demen ayrı fakat Hile kullanman bileğinin olmadığını gösterir ?

Katılıyorum. Gamesense'i iyi olan birisi wh'yi vurabiliyor ki wh gelen maçları kazandığımız olmuştu. Duvar arkası, bi anda dönüp vurma yiyen herkes hile sanılıyor.

@ykslali Ben çok fazla prefire atarım ve duvar arkası denerim. Adamların belli başlı durdukları yerler var oraları artık bildiğim için smoke arkası denerim ve çoğu zaman kill alırım. İşte karşıda ki kötü oyuncu buna hemen hile diyor. Hele bu olayları maç içerisinde birkaç kez yaptığında ve aim kabiliyetin iyi olduğunda senden hilecisi olmuyor.

Rezil anticheat demen ayrı fakat Hile kullanman bileğinin olmadığını gösterir ?
Ben zaten bileğimin iyi olup olmadığını söylemedim ki orada. Hilesiz bir şekilde aşırı iyi bir oyuncu değilim zaten.
Şu gamesense'yi çok istiyorum ya. Gerçekten hvh'de aşırı saçma hardcoded

Mg Elite olarak ilerlemeye çalışsaydın neden hile açma gerekliliği duydun ki?
Nonprime olunca Mg elite çıksan bile her 10 maçından 5'i hile geliyor. Düşünsene çok yoğun bir gündesin işlerini bitirdin. Sadece bir el counter strike girmek istiyorsun ve karşında spinbot var. Mirage saray içinden rampayı vuruyor. (Evet vurulabiliyor awp ile.) İşte bu yüzden hile açtım. Zaten kimse hile açmasaydı ben de hile açmazdım merak etme. Oyunu oynayamıyorsam oynayamıyorumdur zorlamaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…