CS:GO yeni hesapta güven faktörü düşük görünüyor

MegaPatch

Hectopat
Arkadaşlar selam, CS:GO oyununu oynarken eski hesabım 1200 gündür banlı ve ben de yeni hesap açıp orada CS:GO aldım fakat 2 haftadır güven faktörüm düzelmiyor. Arkadaşlarımla oynarken sürekli chatte onlara güven faktörümün çok düşük olduğunu söylüyor. Hesabımda herhangi bir 3. parti yazılım kullanmadım. Arada bir arkadaşlarımla oynarken 1 saatliğine falan o bildirim gelmiyor ama sonrasında ise yine tekrar güven faktörümün düşük olduğunu söylüyor. Bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı şey bana da oldu karşılıklı övgüleşin arkadaşlarınızla report yememeye çalışın

Eski hesabınız arkadaş olarak ekli mi?

Oyunlarınızda takım arkadaşlarınıza zarar veriyorsanız, çokça kickleniyorsanız veya çokça kişiyi kickliyorsanız olabiliyor hocam. Chatte yazılanlar da etkiliyor olabilir, chatte küfür ettiğim zamanlar maç bulma sürem uzuyordu çünkü. Kısacası toksik olmayın, rage atmamaya çalışın. Düzelir elbette. @AXCHNEER 'in de dediği gibi eski hesabınızla arkadaş olmanız da etkileyebilir belki.

Aynı bilgisayardan giriyorsanız böyle bir uyarı vermesi şaşırtmıyor. Oyun içindeki insanlarla karşılıklı övgüleşin, parayla almayın. Steam profilinizi düzenleyin, rozet kasabiliyorsanız kasın belki düzeltir kesin değil tabii, Steam arkadaş listenizdeki VAC yiyen insanları çıkartın. Basit eğlence, ölüm maçı vs. de girin oyuna sadece rekabetçi için girmeyin. Levelinizi yükseltin.

Eski hesabınız arkadaş olarak ekli mi?
yok değil
hesap zaten daha 1 aylık falandı

direk yeni açtığım hesaplardan da aynı uyarıyı alıyorum değişik bir şekilde, ve dediğim gibi 3 4 günde bir sanırım tam net değil 1 saat falan güven faktoru uyarısı almıyor arkadaşlarım. Sonrasında hiç bir eylemde bile bulunmasam yine kırmızı oldugumu soyluyor onlara

arkadaşlarımın hesapları 300 gündür vaclı ama onların güven faktörleri yeşil. Onlarla maç girerken benim kırmızı güven faktöründe olduğumu belirtiyor oyun.

aynı şey bana da oldu karşılıklı övgüleşin arkadaşlarınızla report yememeye çalışın
sizinki ne zaman düzeldi hocam?

steam hesabımı direk 11 level yaptım rozet alarak. Sanırım pek bir etkisi olmadı.

Level oyun falan alakası yok hocam övgü Overwatch ve report yememeye özen gösterin bu kadar.

Telefon numarası eklediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…