2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 1 Ağustos 2019 #1 Hepinize merhabalar, yeni gelen güncelleme hakkında bilgiler için videoyu izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hepinize merhabalar, yeni gelen güncelleme hakkında bilgiler için videoyu izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D Death Ray Gaming (Egehan) Centipat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 140 Çözümler 1 1 Ağustos 2019 #2 Abi bu sen misin? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2019
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 1 Ağustos 2019 #3 Dün 2 rekabetçi maçını kazandık ne xp verdi ne de win sayısı. Bir kaç saat sonra tekrar baktım xp vermiş ve win sayısını eklemiş. Bu güncellemeyle alakalı olabilir diye düşünüyorum.
Dün 2 rekabetçi maçını kazandık ne xp verdi ne de win sayısı. Bir kaç saat sonra tekrar baktım xp vermiş ve win sayısını eklemiş. Bu güncellemeyle alakalı olabilir diye düşünüyorum.
Hyperion33 Kilopat Katılım 17 Haziran 2017 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Wirtschaftsinformatiker 1 Ağustos 2019 #4 Şu oyundan o kadar soğudum ki eski eğlenceyi hiç vermiyor artık bana kalırsa.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 1 Ağustos 2019 #5 @Death Ray Gaming (Egehan) Hayır Güncellemeleri takip ettiğim bir kanal. Sürekli oku oku nereye kadar
@Death Ray Gaming (Egehan) Hayır Güncellemeleri takip ettiğim bir kanal. Sürekli oku oku nereye kadar
bilgisayar çocuk Decapat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 70 1 Ağustos 2019 #6 Hyperion33 dedi: Şu oyundan o kadar soğudum ki eski eğlenceyi hiç vermiyor artık bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Aynen. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2019
Hyperion33 dedi: Şu oyundan o kadar soğudum ki eski eğlenceyi hiç vermiyor artık bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Aynen.
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2019 #7 Sistemim çok eski olduğu için oynuyorum bu oyunu bf1 online olarak oynamak istiyorum artık ama yeni pc almam lazım.
Sistemim çok eski olduğu için oynuyorum bu oyunu bf1 online olarak oynamak istiyorum artık ama yeni pc almam lazım.
K KeremÖren Decapat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 121 3 Ağustos 2019 #8 Death Ray Gaming (Egehan) dedi: Abi bu sen misin? Genişletmek için tıkla... Hellian'ı bilmiyorsan bırak bu oyunu zaten şu smurf hesabın ban yemesiyle ilgili açtığın konuda belli oluyor oyundan bir halt anlamadığın.
Death Ray Gaming (Egehan) dedi: Abi bu sen misin? Genişletmek için tıkla... Hellian'ı bilmiyorsan bırak bu oyunu zaten şu smurf hesabın ban yemesiyle ilgili açtığın konuda belli oluyor oyundan bir halt anlamadığın.