Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #11 Haftaya açık betaya çıkacağını söylemişler gibi.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #12 alp15eren dedi: Sizce ne demek istediler? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çıkış tarihi.
alp15eren dedi: Sizce ne demek istediler? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çıkış tarihi.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 20 Eylül 2023 #13 Güncelleme gelirse gece 3 te mi yoksa akşam 8 de mi getirirler?
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 20 Eylül 2023 #14 Hayırlı olsun, açık beta geliyor. Tarihe baktım, 1 Nisan da değil. Tamam geliyor ya, geldi. alp15eren dedi: Güncelleme gelirse gece 3 te mi yoksa akşam 8 de mi getirirler? Genişletmek için tıkla... Hocam Valve şirketinde çalışan birini bulamazsınız burada o kadarını bilemeyiz
Hayırlı olsun, açık beta geliyor. Tarihe baktım, 1 Nisan da değil. Tamam geliyor ya, geldi. alp15eren dedi: Güncelleme gelirse gece 3 te mi yoksa akşam 8 de mi getirirler? Genişletmek için tıkla... Hocam Valve şirketinde çalışan birini bulamazsınız burada o kadarını bilemeyiz
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 20 Eylül 2023 #15 EVANESCENCE dedi: Hayırlı olsun, açık beta geliyor. Tarihe baktım, 1 Nisan da değil. Tamam geliyor ya, geldi. Hocam Valve şirketinde çalışan birini bulamazsınız burada o kadarını bilemeyiz Genişletmek için tıkla... 6 Aralık 2018 gece saatlerinde yanlış hatırlamıyorsam tehlikeli bölge güncellemesi gelmişti. Ondada bir hafta öncesinden "what are you doing wednesday?" paylaşımını yapmışlardı. Buna bakarsak muhtemelen çarşamba gecesi getirirler güncellemeyi.
EVANESCENCE dedi: Hayırlı olsun, açık beta geliyor. Tarihe baktım, 1 Nisan da değil. Tamam geliyor ya, geldi. Hocam Valve şirketinde çalışan birini bulamazsınız burada o kadarını bilemeyiz Genişletmek için tıkla... 6 Aralık 2018 gece saatlerinde yanlış hatırlamıyorsam tehlikeli bölge güncellemesi gelmişti. Ondada bir hafta öncesinden "what are you doing wednesday?" paylaşımını yapmışlardı. Buna bakarsak muhtemelen çarşamba gecesi getirirler güncellemeyi.