CS:GO Yeniden Zirvede!

Ah dün yapmışsınız kaçırmışım.

Yenisi olursa etiketlerseniz sevinirim çok uzun zaman sonra oynayacaksam da rekabet kaygısı olmadan eğlencesine oynamak isterim.

Boş bir tartışma, CSGO ile R6 veya Valorant karşılaştırılamaz bana kalırsa çünkü üçü de ayrı tarz oyunlar.
Ama yılların efsanesi olan CSGO'yu bitiren şey her zaman dedigim gibi hilelere çözüm bulunamamasıdır.

R6 gibi bir oyun varken grafik çöpü olan CS:GO gibi basit ve sade bir oyunun piyasa olması saçmalık.
GRAFİK?! İyi grafik takıntın varsa hemen sana Unreal Engine 4 üzerinden Super Mario yapayım da onu oyna!
Türkiyede doların düşmesi gibi aynı, corona olmasa görürdüm ben CS'nin zirvesini...
Corona ile ne alakası var? Corona yüzünden işler aksadı demeyin sakın. İşler bütün firmalar için aksadı.

Şimdi gelir CS:GO grafikleri çöp diyen tayfa.

Bunu diyen var mı gerçekten? Grafiksel açıdan gördüğüm en kaliteli E-spor oyunu. CS:GO'yu eleştirdiğim iki etkenden birisi hileciler, ikincisi Türkiye'ye yakın sunucuları olmaması. Faceit-ESEA sunucularına 40-60 ping alırken Valve official sunucuları bana 80-100 ping verebiliyor bazen, bu oynayışta gözle görülür farklar yaratıyor.
Bizim gibi manyaklar 1.6 oynuyorsa GO'nun eskimeden yükselmesi gayet normal

Ben half life oynuyorum, beklerim.

Source 2 ve daha iyi AC sistemleri getirmeleri gerekiyor. Oyunun büyük çoğunluğu (profesyonellerin tamamı) FACEIT üzerinden oynuyor. Bu da Valve'a bedava bir şekilde anlık oyuncu kazandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…