CS:GO Yeniden Zirvede!

@aabcc Korkarım ki burada fanboyluğu sen yapıyor gibi gözüküyorsun. Competitive bir oyunda düşük sistem gereksinimi olmazsa olmaz değildir. Günümüz oyunlarının büyük çoğunluğu eskiden 8 GB bellek ile oynanabiliyordu ancak yavaş yavaş sistem gereksinimleri artırıldı. Teknolojinin gelişmesi ve yeniliklerle bütün oyunlar zamanla daha yüksek sistem gereksinimi isteyecek.

Buna örnek olarak Source 2'yi verebiliriz. Source 2 geldiğinde oyunun bütün mekaniği de değişmiş olacak. Ayrıca Source 2, grafiksel iyileştirmeler de içereceği için muhtemelen sistem gereksinimleri artacak. Bir de 1000 saat'e yakın CS:GO geçmişim var ancak halen MM'de 64 tick oynatıyor, İstanbul'da sunucusu yok, MM hileden geçilmiyor.

Bu kadar fazla anlık oyuncuya sahip olmasının büyük sebeplerinden biri de FACEIT, ESEA gibi platformların olması. Hatta insanların büyük çoğunluğu (zaman zaman buna ben de dahilim) vakitlerini topluluk sunucularında geçiriyor.

Şaka mı yapıyorsun O senin bilgisayarının sorunu dostum Cs:go da çoğu optimizasyonu yapmama rağmen drop yesemde r6 da normal güzel ayarlarda 60 fps altına düşmüyorum. Ki ayrıca k*çı kırık dediğiniz oyun cs:go dur efendim. Sisteminizi eğer daha iyi dizerseniz belki oyunun optimizasyonuna laf etmeyi bırakırsınız. Umarım bir gün fanboyluğu bırakıp diğer oyunlara normal gözle bakmayı öğrenirsiniz. At gözlüğüyle değil.
Asıl R6 çöp ama ne ise Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Aga siz gidin kumda falan oynayın ya oyun zevkiniz yok galiba

Rust hala çok sevilip oynanıyor. 3 ay içerisinde Rust konsola çıkıyor. Göreceğiz oyuncu sayısını

Global olduğum gün bıraktığım oyun. Vizyonumu gerçekleştirdim Allah belasını versin öyle oyunun. 1700 saatime mal olan çöp yığını
1700 saat ve Global? 5000 saatim var hâlâ Global olamadım hileciler yüzünden.

Valorant’ı oynanabilir kılan 3 temel şey;
1- 128 Tick Rekabetçi sunucular ve düşük ping
2- Hile koruma sistemi
3- Sürekli gelen güncellemelerle oyunu güncel tutmak.
CS:GO’dan yukarıdaki 3 sebepten bir tanesi yüzünden bezmek mümkün. Tilt olduğum an quit atıp direk Valorant’a geçiyorum. En azından İstanbul sunucusu var ve sıktığım mermi gidiyor.

Söylediğiniz şeyler yakında CS:GO'ya gelebilecek şeyler. Source 2 gelirse hileciler kalmayacak ve 128 Tick'in yakında geleceği konuşuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…