Covid nedeniyle ofiste çalışma zorlukları yaşadıkları ve gelecek güncellemenin iptal/ertelendiği dedikoduları dolaşıyor. Çoğu ünlü Youtuber bu konu hakkında video çekti.
Neden herkes grafik dememe takılmış anlamadım. Oyun her şeyi ile berbat bir oyun.
Bu benim fikrim. Ben böyle düşünüyorum siz farklı düşünüyorsunuz. Rezil bir oyun. Arada arkadaşlar oynamaya ısrar etmese 1 dakika tutmam kütüphanemde.
Tamam sen drone ile kapı altıdan bakıp. Sonrada dandik Aim'li silahlar ile çatışmaya devam et Oyunda silah yok aga Varsa yoksa barikat kur Haritalar da çok saçma yani ama. Dediğim gibi sen bilirsin. Zevk meselesi. Kararına saygı duyuyorum.
Tamam sen drone ile kapı altıdan bakıp. Sonrada dandik Aim'li silahlar ile çatışmaya devam et Oyunda silah yok aga Varsa yoksa barikat kur Haritalar da çok saçma yani ama. Dediğim gibi sen bilirsin. Zevk meselesi. Kararına saygı duyuyorum.
Yanlış anlamışsınız sanırım, dalga geçme anlamında "CS'nin zirvesini görürdüm"dedim.
Yani şu anki çöp haliyle ancak corona sayesinde zirveyi görür, millet evde olmasa oyuncu sayısı iyice azalırdı diyorum, ki oyuna güncelleme bile gelmiyor artık.