CS:GO yere bakarak adam vurmak

Prime alın ya da FACEIT girin.
Ben 2019'da 21 leveli geçmiştim hizmet madalyası vb. aldım seçkin oldum ama aklıma bir soru takıldı bu benim şuan olduğum seçkinlik ile 100 TL'ye Steam'de bulunan seçkinlik aynı mı?

Wolfteamdede çok var mevlana hack aim bot bir sürü adı var 21 olana kadar mecbur uğraşacaksın 70 TL'ye değer mi sanmam.

Ben 2019'da 21 leveli geçmiştim hizmet madalyası vb. aldım seçkin oldum ama aklıma bir soru takıldı bu benim şuan olduğum seçkinlik ile 100 TL'ye Steam'de bulunan seçkinlik aynı mı?
Evet aynı.

Arkadaşlar bu kadar fazla hile varsa insanlar nasıl bu oyunu oynuyor?

Ben kaç aydır Valorant oynuyorum hileye rastladığımı hatırlamıyorum bile.

Bu arada evet oyunu ücretsiz oynuyorum.

Önceden oyun 25 lira gibi bir şeydi ve hile bu kadar fazla yoktu şu anda ise oynamaya mecbur hissettiklerinden oynadıklarını düşünüyorum.

Aralarında hvh atıyorlar yani mevlana vs mevlana 5V5 bayağı eğlenceli oluyor diğer geriye kalanlarda hilesiz Prime olmaya çalışıyrlar

Ben bu konu üzerinden yardım istesem ceza alır mıyım ? (konu açtım hiç dönüş olmadı )

Masumluğunuz çok tatlı geldi gözüme hocam 10 saniye güldüm .Allah kurtarsın uzak durun rekabetçi oyunlardan kanser olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…