Çözüldü CS:GO yeşil renklerde kırmızı gölge oluşuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rsargiin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, RX6700 erkan kartına geçiş yaptığımda böyle bir sorunla karşılaştım. Özellikle Crosshair üzerindeki gölge canımı sıkıyor. Daha önce RX580 kullanırken böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bütün sürücüler güncel ve sadece CS:GO'da bu sorunla karşılaşıyorum. Daha önce başına gelen veya çözüm önerisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

IMG_20230330_022901.jpg
IMG_20230330_022917.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Monitörün nedir? Sanırım monitör menü ayarında OverDrive ayarınız en yüksekte. Bu problem genelde benim bildiğim OverDrive tutarsızlığından dolayı oluyor.

Hocam ekran kartı ayarlarından görüntü keskinleştirmeyi kapatınca sorunu çözdüm. Uzun zamandır çözmeye çalışıyordum meğer gözümün önündeymiş çözüm 😅
Monitörün nedir. Sanırım monitör menü ayarında Overdrive ayarınız en yüksekte. Bu problem genelde benim bildiğim Overdrive tutarsızlığından dolayı oluyor.

Monitörün nedir? Sanırım monitör menü ayarında OverDrive ayarınız en yüksekte. Bu problem genelde benim bildiğim OverDrive tutarsızlığından dolayı oluyor.

Hocam ekran kartı ayarlarından görüntü keskinleştirmeyi kapatınca sorunu çözdüm. Uzun zamandır çözmeye çalışıyordum meğer gözümün önündeymiş çözüm 😅

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı